NB II

Nem bírt NB III-as ellenfelével az SzTK

A Mosonmagyaróvár ellen végzett 1-1-re a Szigetszentmiklós.
Felkészülési mérkőzés
Szigetszentmiklósi TK-Erima – Mosonmagyaróvári TE 1904 1-1 (0-0)
Szigetszentmiklós
SzTK: 1. félidő: Czuczi – Puskás (Koronczi), Benkő-Bíró, Vágó, Gulyás – Nikolin, Barna, Hevesi-Tóth, Szepessy – Szabó B., Vólent. 2. félidő: Megyeri G. – Koronczi, Benkő-Bíró, Vágó, Nyúl – Irmes, Göblyös, Pump, Polyák – Németh Á., Kokenszky. Edző: Vágó Attila
Az SzTK gólszerzője: Irmes

Lejátszotta első idei felkészülési mérkőzését a Szigetszentmiklósi TK-Erima. Az NB III-as Mosonmagyaróvár ellen 1–1-re végzett a másodosztályú együttes – adta hírül a klub honlapja.

Az első félidőben jól látszott, hogy az SzTK labdarúgói közel 100 kilométert futottak az elmúlt napokban. Nehezen vette fel a csapat a frissebb vendégek ritmusát, így Czuczi Márton bravúrjaira is szükség volt ahhoz, hogy döntetlen legyen az eredmény a szünetben is. Az első félidő krónikájához tartozik még, hogy Puskás Gábort rosszullét miatt le kellett cserélni.

A fordulás után szinte csak fiatalok, illetve próbajátékon szereplő futballisták alkották az együttest. A játékrész közepén Irmes Dávid góljával megszerezték a vezetést, ám nem sokkal később egyenlített a Mosonmagyaróvár.

– Olyan volt, amilyen általában egy első meccs – mondta Vágó Attila vezetőedző. – Nem örülök, hogy nem nyertünk, mert minden mérkőzésen a győzelem megszerzése a célunk. A vendégek valóban frissebbek voltak, mint mi. Látszott, hogy másféle munkát végeztek az elmúlt napokban, mint mi. A tesztelésen lévő futballisták képességeit tekintve okosabbak lettünk, de szombaton a Balatonfüred ellen mindannyian pályára lépnek és csak a lefújás után hozzuk meg a döntést velük kapcsolatban.

Olvasói sztorik