NB II

Bajzát Péter a Soroksárhoz szerződött

Szilágyi Péter és Kunsági Roland is az NB II-es klubnál folytatja.

A korábbi élvonalbeli gólkirály, Bajzát Péter, valamint az első osztályban szintén megforduló Szilágyi Péter és Kunsági Roland is aláírta szerződését a Soroksár SC-vel – számolt be a klub honlapja.

Bajzát korábban játszott Győrben, Debrecenben és Nyíregyházán is, legutóbb Mezőkövesden futballozott. Az NB I-ben 281 meccsen 117 gólt szerzett, kétszer a gólkirályi címet is elhódította, de az NB II-ben is több, mint 60 alkalommal volt eredményes.

A 27 éves Szilágyi, Bajzáthoz hasonlóan megfordult Debrecenben, legutóbb a Békéscsaba játékosa volt. 59 alkalommal lépett pályára az élvonalban, 7 gólt szerzett. A Debrecennel háromszor nyert magyar bajnokságot, egy ízben pedig a kupában is az élen végzett. Mindkét játékos szabadon igazolhatóként érkezett, és 2017. június 30-ig írt alá.

A 25 esztendős Kunsági Roland a Honvédban kezdte pályafutását, legutóbb a Ferencváros kölcsönjátékosaként Mezőkövesden védett. A zöld-fehérek színeiben egy alkalommal az NB I-ben is pályára léphetett. Az FTC-től kölcsönbe érkezett.

Olvasói sztorik