NB II

Rutinos támadó távozott Szegedről

Oláh Lóránt szerződését felbontották az NB II-es klubnál.

Kapcsolódó cikkek

Közös megegyezéssel szerződést bontott csatárával, Oláh Lóránttal a Szeged 2011-Grosics Akadémia: a támadó másfél évet követően távozik a klubtól.

A Nemzeti Sport számolt be arról, hogy elválnak Oláh Lóránt a Szeged 2011-Grosics Akadémia útjai: a SzegedMa.hu érdeklődésére Tanács Attila, a klub technikai vezetője is megerősítette a hírt, miszerint közös megegyezéssel felbontották a csatár szerződését, amely egyébként idén június harmincadikán járt volna le.

Oláh másfél évet töltött a Szeged 2011-Grosics Akadémiánál, 37 bajnoki alatt 8 gólt szerzett, az idei szezonban nyolc mérkőzésen lépett pályára, ami alatt nem talált be a kapuba.

Tanács Attila hozzátette, folyamatos tárgyalásban állnak a lehetséges érkezőkkel, főképp rutinosabb játékosokban gondolkodnak, mint lehetséges érkezők.

A csapat tíz napot tölt el a törökországi Belekben, a vasárnap kezdődő edzőtábor alatt először január 19-én a kazah FK Irtysh Pavlodar, majd január 23-án a Bundesliga 2 tizenötödik helyén álló, egyszeres német bajnok, kétszeres kupagyőztes Fortuna Düsseldorffal játszanak edzőmérkőzést.

Olvasói sztorik