NB II

Kettőt igazolt a Puskás Akadémiából a Csákvár

Erősít az NB II-es együttes.

Egy hónappal az NB II őszi idényének befejeztét követően, hétfő délután megkezdte felkészülését a Csákvár a tavaszi szezonra.

– A héten még csak napi egy edzés szerepel a programban, ám a jövő héttől már nem csak tréningek száma nő, de a felkészülési meccsek sorát is megkezdjük – felelte a klubhonlapérdeklődésére az egyesület szakmai igazgatója, Bognár György.

– Miután mindenben megegyeztünk mind a Puskás Akadémiával, mind az érintett játékosokkal, eldőlt, hogy Spandler Csaba és Pintér Bence már velünk kezdi a felkészülést, és a tavaszi idényben az Aqvital FC-t erősítik. Rajtuk kívül már csak hiányposztra, egy vagy két új játékos érkezhet – tette hozzá.

Spandler Csaba 19 éves, a Videotonban nevelkedett, majd 2013-tól a Puskás Akadémia együttesében szerepelt, amelynek színeiben 14 mérkőzésen az NB I-ben is pályára lépett. A 183 centiméter magas, középső és bal oldali védőként is használható fiatal végig járta a ranglétrát, szerepelt az U17-es, az U18-as és az U19-es válogatottban is.

Pintér Bence szintén 19 éves, védekező középpályás, ráadásul ő Csákváron kezdte pályafutását, innen került előbb a Videotonhoz, majd a felcsúti akadémiára. Az előző bajnokság zárófordulójában, a Haladás ellen átesett a tűzkeresztségen, bemutatkozott az NB I-ben. A Csákvár az első felkészülési mérkőzését január 16-án, a Puskás Akadémia II. ellen vívja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik