NB II

Ideiglenes edző irányítja a Dunaújvárost, három játékossal szerződést bontottak

Artner Tamás távozása után Jávorka András irányítja a Dunaújváros PASE NB II-es csapatát, amíg az együttes vezetése ki nem nevezi az új vezetőedzőt – írja a dunaujvaros.com.

A DPASE labdarúgói hétfő délelőtt tartották első edzésüket a téli szünetet követően. Mint azt Sallói István sportigazgató elárulta, egyelőre Jávorka Andrást bízták meg az edzések vezénylésével, ám a csapat végleges vezetőedzőjének kinevezésére azért még várni kell.

– Egyelőre Jávorka András vezeti az edzéseket, amíg nem születik végleges megoldás a csapat vezetőedzőjének személyét illetően. Folyamatosan egyeztetünk ezzel kapcsolatban, úgy gondolom, hogy ez a hét ennek a jegyében telik majd, de nem kapkodunk, mert látni akarjuk a lehetőségeinket, hogy azok ismeretében tudjuk meghozni a legjobb döntést – árulta el a DPASE sportigazgatója.

Azt már a klub hivatalos honlapja közölte, hogy az első edzőmérkőzés jövő héten kerül sor a Vasas ellen, illetve hogy Sóron Tiborral, Sárközi Norberttel és Tóth Csabával közös megegyezéssel szerződést bontott az egyesület.

Olvasói sztorik