NB II

Pintér Attila Mezőkövesden? Reagált a hírre a klub!

Tárgyaltak a felkészülésről, a leendő edzőmérkőzésekről és arról is, hogy kölcsönbe adott játékosaik közül kiket rendelnek vissza és kinek adnak kölcsön a tavaszi idényre.

Kapcsolódó cikkek

A jól értesültek kész tényként említik, hogy Pintér Attila lesz a Mezőkövesd-Zsóry FC új edzője – írja aboon.hu. Az információval a weboldal szembesítette Tóth Lászlót, az NB II-es csapat szakmai igazgatóját.

– Az egyik hírnek van valóságalapja, a másiknak nincs. Akik ezeket terjesztik, biztosan tőlünk is jobban tudják, hogy mi történik majd nálunk. A menedzserek, vagy a hírközlő szervek által bedobott nevekről csak annyit, hogy amik elterjednek, azok kilencvenöt százalékban nem fedik a valóságot. Ha megtaláltuk NB II-es együttesünk új trénerét, természetesen nem tartjuk majd titokban, bejelentésünk akár a jövő héten is megtörténhet – fogalmazott.

Megírtuk: Pintér neve felmerült az NB I-es Puskás Akadémiánál is, amennyiben a felcsútiak megválnának jelenlegi trénerüktől, Robert Jarnitól.

A szakmai igazgató arról is beszélt, hogy a múlt pénteken vezetői szintű értekezletet tartottak, és a tanácskozáson minden, a csapatot érintő kérdés terítékre került. Tárgyaltak a felkészülésről, a leendő edzőmérkőzésekről és arról is, hogy kölcsönbe adott játékosaik közül kiket rendelnek vissza és kinek adnak kölcsön a tavaszi idényre.

Az erőgyűjtést január 4-én, vagy 5-én kezdik és valószínűleg végig hazai környezetben végzik, hiszen Mezőkövesden és környékén minden tárgyi feltétel adott az eredményes munkavégzéshez. A másodosztályú gárda játékosai már szabadságukat töltik, de a december 19-i, mezőkövesdi városi sportcsarnokban sorra kerülő gálán a küzdőtérre lépnek.

Olvasói sztorik