NB II

Elverte a jég a második félidőt

Szombaton este játszotta (illetve részben csak játszotta volna) a jövő heti bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését a Csákvár.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Aqvital FC Csákvár – Tiszacsanád (szerbiai) 1-0 (1-0) – az 50. percben félbeszakadt
Csákvár, 200 néző
Csákvár: Gróf – Fényes, Szalai T., Racskó, Baranyai – Bakos, Kocsis – Molnár T., Bakos, Oldal – Bartos. Cserék: Wild, Mihály D., Molnár T. Edző: Toldi Gábor
Gólszerző: Oldal

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az időjárás nem fogadta kegyeibe a házigazda Csákvár, valamint a szerb harmadosztályú Tiszacsanád csapatát. Az első félidő fojtogató melege után a második játékrész elején leszakadt az ég, és mivel jókora jégdarabok is verték a pályát, a játékvezető jobbnak látta félbeszakítani az összecsapást 1-0-s állásnál.

– Szervezett, kemény, tipikus délszláv focit játszó ellenféllel szemben tartottuk a bajnoki főpróbát, amelynek soraiban több rutinos, magasabb osztályban megfordult labdarúgó is pályára lépett – értékelt a klub honlapján Toldi Gábor, a Csákvár edzője. – Ma már lényegesen frissebbek voltunk, mint egy hete, az egész találkozón irányítottuk a játékot, több helyzetet is kidolgoztunk, amelyből egyet Oldal Tibor értékesített. Sajnálom, hogy az időjárás közbeszólt, és félbeszakadt az összecsapás, hiszen a meccsnél nincs jobb edzés.

A második félidőben Wild Tamás, Mihály Dávid és Molnár Tibor is pályára lépett, ám szinte megizzadni sem volt idejük.

Olvasói sztorik