NB II

Döntetlent játszott a Dunaújváros

Artner Tamás legénysége az Ajka otthonában játszott felkészülési mérkőzést, ami 1-1-re végződött.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
FC Ajka-Dunaújváros 1-1 (1-0)
Ajka, 100 néző. V.: Szilasi Sz. (Takács G., Mohos M.)
FC Ajka: Czirjék – Kovács G., Pákai, Császár (Zsirai 59.), Nagy B. – Horváth A., Gunther (Pavlitzky a szünetben) – Kovács D. (Besztercei a szünetben), Sándor (Lattenstein 59.), Major – Sowunmi (Vittman 59.)
Edző: Jákli Péter
DPASE: Szűcs – Villám (Tamaskó a szünetben), Vaskó, Burucz (Tóth T. 64.), Czár – Jakab, Petneházi, Tóth Cs. (Muarai a szünetben), Orosz – Magasföldi, Fejős (Sárközi 64.).Edző: Artner Tamás
Gólszerzők: Major (15.) ill. Petneházi (90.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Több NB II-es csapat is edzőmérkőzést játszott a szerdai nap folyamán. Az előző idényben még az élvonalban szereplő Dunaújváros az Ajka otthonába látogatott. A hazaiak már a 15. percben megszerezték a vezetést, Kovács Dániel indított nagyon pontosan, Major maga elé tette és nyolc méterről Szűcs mellett a kapu jobb sarkába lőtte a labdát. Artner Tamás legénysége még a találkozó vége előtt egyenlíteni tudott. Petneházi 28 méteres szabadrúgása kötött ki a bal felső sarokban – írja az fcajka.hu.

Edzői értékelés értékelés:
Jákli Péter: A bajnokság egyik esélyese ellen jó mérkőzést játszottunk. Mind a két oldalon több lehetőség kimaradt. Kár az utolsó pillanatban kapott gólért, de az eredmény igazságos.
Artner Tamás: Nagy meleg ellenére, jó iramú mérkőzésen, igazságos eredmény született.


Az Aqvital Csákvár a BKV Előre otthonában játszotta utolsó előtti felkészülési mérkőzését. A vendégek gyorsan kétgólos hátrányba kerültek, ám még a szünet előtt sikerült egyenlíteniük, majd a a második félidő hajrájában a győztes találatot is megszerezték – írja az aqvitalfc.hu.

BKV Előre – Aqvital FC Csákvár 2-3 (2-2)

Sport utca, 100 néző

Csákvár: Kovács A. – Wild, Sötét, Dulló, Szekér – Hajdú, Molnár Cs., Lőrincz – Mihály, Bartos, Oldal.

II. félidő: Kovács A. – Fényes, Szalai T., Racskó, Baranyai – Molnár T., Bakos, Kocsis, Molnár Cs. – Bartos, Erős.

Gólszerzők: Boda (2), ill. Mihály, Bartos, Erős

Olvasói sztorik