NB II

Tokody Tibor újra focizik

Vágó Attila irányításával profi csapat épül Mosonmagyaróváron; cél az NB II-be jutás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Szinte teljesen átalakult az NB III-ban szereplő mosonmagyaróvári csapat: tíz játékos távozott és tizenegy érkezett; cél a másodosztályba jutás. Az érkezők között van az Újpest és a Győr korábbi válogatott játékosa, Tokody Tibor, aki a közelmúltban már nem futballozott, hanem az ETO technikai igazgatójaként tevékenykedett. A további érkezők között számos NB I-es és NB II-es futballistát találunk: Laki Balázs (Ausztria), Mundi Roland és Galambos Ádám (Szolnok), Jasarevics Mahir (Szigetszentmiklós), Pump Szabolcs (Baja), Baranyai Norbert (SVSE), Radványi Dávid (Szlovákia), Bezdi Dániel (Nagyatád), Gajdos Krisztián és Molnár Martin (Ménfőcsanak).

A szakmai stábban is történt változás: a magyar női válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Vágó Attila lett a vezetőedző, a pályaedző és a kapusedző Király József és Boros Lukács személyében pedig Gyirmótról érkezett.

Jól sikerültek az eddigi felkészülési mérkőzések, a csapat legutóbb öt gólt lőtt a szebb napokat is látott Inter Bratislavának.

– Riválisok lehetünk a Győri ETO-val. Úgy gondolom, egy ilyen patinás klubnak az élvonalban lenne a helye, és bízom benne, hamarosan vissza is kerül. Addig is játszunk majd egy-két rangadót, az elmúlt összecsapásunkon is volt ezer néző – idézi Drescher Ottó klubelnököt a Kisalföld.

Olvasói sztorik