NB II

NB II: Szűcs Lajos nem kapott gólt

A Dunaújváros 4-0-ra győzött a Csákvár elleni edzőmeccsen, Pálhalmán.
Felkészülési mérkőzés
Dunaújváros PASE – Aqvital FC Csákvár 4-0 (3-0)
Pálhalma, 100 néző. Játékvezető: Kovács J. Z.
DPASE: Szűcs L. – Tamaskó, Vaskó, Burucz, Sárközi N. – Petneházi, Tóth Cs., Villám, Magasföldi, Jakab D. – Fejős. Cserék: Dániel Cs., Tóth T., Szellák, Spánitz, Gránitz, Koval. Edző: Artner Tamás
Csákvár 1. félidő: Gróf – Fényes, Szalai T., Racskó, Baranyai – Bakos, Molnár Cs. (Domján), Kocsis – Molnár T., Erős, Mihály D. (Szekér). 2. félidő: Gróf – Hajdú S., Sötét, Dulló, Szekér – Domján, Köntös – Lőrincz – Bartos, Erős D., Oldal. Edző: Toldi Gábor
Gólszerzők: Villám (25.), Fejős (27.), Magasföldi (39.), Tóth T. (72.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Szombat délelőtt, a rekkenő hőségben felkészülési mérkőzését játszott egymás ellen két NB II-es csapat, a Dunaújváros és a Csákvár. A Pálhalmán rendezett találkozót sérülés miatt kihagyta a DPASE részéről Eppel Márton, Orosz Márk és Sóron Tibor. A vendégek részéről felmentést kapott a kapus Kovács Attila, valamint a jelenleg lábadozó Nyilasi Bálint és az apróbb sérüléssel bajlódó Wild Tamás. Ott volt viszont a pályán az 1997-es születésű, Videoton-nevelésű Lőrincz Attila, akinek már csak az aláírás hiányzik a szerződéséről.

Az Aqvital FC honlapjának tudósítása szerint a tavasszal még NB I-es dunaújvárosiak ellen jól kezdtek a csákváriak, ám az ivószünetet követően tíz perc alatt háromszor is a hálójukba került a labda. Bár a szünet után ismét egyenrangú ellenfelének bizonyultak, a házigazdák teljesen megérdemelten nyertek.

– Az újvárosiak lényegesen frissebben futballoztak, mi mintha ólomlábakon mozogtunk volna. Bár a találkozó nagy részében, a mezőnyben így is egyenrangúak voltunk házigazdáinkkal, a kapura ezúttal kevés veszélyt jelentettünk – mondta Toldi Gábor, a Csákvár edzője.

A dunaújvárosiak Siófokon, a csákváriak pedig Kisvárdán kezdik a bajnokságot két hét múlva. A két csapat szeptember közepén találkozik egymással az NB II-ben.

Olvasói sztorik