NB II

Első meccsén győzött a Siófok

Sokáig az sem volt biztos, hogy indulhat-e a csapat az NB II-ben, most viszont már edzőtáborozik a társaság.
Felkészülési mérkőzés
BFC Siófok – Diósdi TC-Select 4-2 (3-0)
Telki
Siófok 1.félidő: Czuczi – Rusvai, Hesz, Szekszárdi, Farkas – Nagy R., Vass, Singer, Sós – Hanzl, Kozma. 2. félidő: Bozsó – Nagy J., Erdei (Körmendy), Mogyorósi, Farkas (Bene) – Nagy D., Futó, Banai, Gréczi – Ivancsics, Elek. Edző: Goran Kopunovics
A Siófok gólszerzői: Hanzl (2 – egyet tizenegyesből), Farkas, Elek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Tavasszal kiesett az NB II-ből a BFC Siófok, ezért sokáig az sem volt biztos, hogy nyártól ismét a másodosztályban játszhat, de mivel a Lombard Pápa megszűnt, az MLSZ a balatoniakat kérte fel a részvételre. A procedúra hosszú heteket vett igénybe, ezért a csapat felkészülését komoly hátrány fenyegette, a klub honlapjának beszámolója szerint azonban az első edzőmeccset sikerrel abszolválták – az ellenfél az NB III-as Diósd volt.

– Nekem minden meccs fontos, és sok pozitív dolgot láttam ma. Még mindig nincs végleges keretünk, vannak próbajátékosaink. Csináljuk tovább, dolgozunk keményen, sok munka vár ránk – nyilatkozta Goran Kopunovics vezetőedző.

A klubot a Vasas Kubala Akadémiát is üzemeltető György Tamás vette át, és a jelek szerint máris rendben van az anyagi háttér, hiszen ezen a héten Telkiben, a jövő héten pedig Bükön edzőtáborozik a társaság, amely szombaton a Videoton II ellen játszik, majd a jövő héten a Haladás, és egy osztrák csapat ellen is pályára lép – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik