NB II

Nem lőtt gólt Kassán a Szpari

Harmadik nyári edzőmeccsét játszotta a Nyíregyháza Spartacus, amely 0-0-ra végzett Szlovákiában.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
MFK Kosice (szlovák) – Nyíregyháza Spartacus 0-0
Kassa
Nyíregyháza: Ovszijenko – Rubus, Jagodics B., Ötvös (Ács), Törtei – Kosztics, Abdouraman, Zofcák – Vámos (Kapacina), Pölöskey, Pálinkás (Lengyel). Edző: Mátyus János

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Újabb felkészülési mérkőzést játszott az élvonalból licenchiány miatt kizárt Nyíregyháza Spartacus, amely ezúttal Kassán lépett pályára. Aktuális ellenfelükkel tavasszal odahaza találkoztak a szabolcsiak, és akkor 2-1-re kikaptak.

Mátyus János vezetőedző néhány poszton változtatott legutóbbi kezdőcsapatán, a fiatalok közül Ötvös, Vámos és Pálinkás is pályán volt. A héten kisebb sérüléssel küzdő Kosztics is vállalta a játékot. Több nagy helyzete is volt a csapatnak, és egy jogos büntetőt sem kapott meg, de gólt egyik oldalon sem sikerült szerezni, így 0-0 lett a jó erőkből álló Kassa ellen a végeredmény.

A Szpari játékosai vasárnapra pihenőt kapnak, hétfőtől pedig ismét Abaújszántón folytatódik a felkészülés. A tervek szerint újabb két edzőmeccset vív az együttes, előbb a Tiszaújváros, majd a Balmazújváros ellen – tudósított a magyar klub honlapja.

Olvasói sztorik