NB II

Két próbázó a Szeged-Grosicsnál

Felkészülési mérkőzés
Szeged 2011-Grosics Akadémia – Hódmezővásárhelyi FC 2-2 (2-1)
Gyula, Grosics Akadémia.
Szeged: Szántai – Farkas M., Balogh M., Berde, Mészáros M., Szabó P., Oláh G., Veselinov, Zabari, Andorka, Oláh L. Csere: Molnár F. T. (kapus), Dudás, Geiger, Hegedűs, Kovács, Zelenyánszki, Zádori, Germán, Pászka. Edző: Klausz László.
Gólszerzők: Oláh G., Oláh L., ill. Szabó D. (tizenegyesből), Mihálffy.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Döntetlenre végzett egymással a szezon első felkészülési mérkőzésén az NB II-es Szeged 2011-Grosics Akadémia és az NB III-as újonc Hódmezővásárhely – számolt be a SzegedMa.

A hazaiaknál próbajátékon szerepelt Balogh Miklós (27 éves, a legutóbbi idényben a Békéscsabánál szerepelt) és Dudás Dániel (19, Kecskeméti TE 21.

Jövő hét szombaton a Szeged-Grosics az UTA Arad együttesét fogadja.

– Jó volt ez a találkozó arra, hogy a csapattal jobban megismerjük egymást, és megpróbáljunk úgy egymásra hangolódni, hogy a játékosok azt csinálják, amit már egy pár napja gyakorlunk. Tudom persze, hogy a lábukban sok kilométer van, hiszen most fejeztük be azt a tíznapos intervallumot, amely alatt napi három edzéssel készültünk. Biztos, hogy fáradtak, láttam, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy azt szerettük volna, de az első félidővel ettől függetlenül meg voltam elégedve. Úgy játszott a csapat, ahogy szerettem volna, úgy állt át támadásból védekezésbe. A Vásárhelynek az első félidőben nem volt helyzete, jól működött az a letámadás, visszatámadás, amit szeretnék játszatni a csapattal. Voltak helyzeteink, közte négy-öt ziccer, emellett pedig két olyan esetből született a gólunk, amit kimondottan gyakoroltunk. A második játékrész kapcsán maradt bennem egy kis hiányérzet, mert bár a fiatalabb játékosok is tudták, látták, mi lenne a feladat, mégsem alakultak úgy a dolgok, ahogy szerettük volna. Mentségükre legyen mondva, sokuknak új még a napi három kemény edzés, ezért érződött rajtuk a fáradtság és a monotonitás – mondta Klausz László.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik