NB II

Szurkolók fizetik a Vasas büntetését

Ezzel fejezik ki együttérzésüket a zalaegerszegi zászlóégetéssel önérzetükben durván megsértett drukkerekkel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Két Vasas-szurkoló vállalta, hogy az MLSZ 150 ezer forintos bírságát kifizeti, amit a klub vezetése felajánlott a Sopronba induló szurkolói buszok útiköltségének mérséklésére – írja a klub honlapja.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága keddi ülésén a Vasast a zalaegerszegi mérkőzésen a szurkolói által tanúsított megbotránkoztató magatartásáért 150 ezer forintra büntette. Vancsa Miklós ügyvezető elmondta, hogy két Vasas-szurkoló, Szabó Róbert és Kovács László felajánlották: kifizetik az egyesület helyett a bírságot.

Ezt megköszönve a Vasas főtámogatója, Jámbor János és Vancsa Miklós úgy döntöttek, hogy az összeget felajánlják a szurkolók részére, a Sopronba szervezendő buszok útiköltségére. Vancsa elmondása szerint a két vállalkozó ugyan személyesen nem tudott jelen lenni a ZTE Arénában, ám ily módon is együttérzésüket és szolidaritásukat szeretnék kifejezni minden önérzetében durván megsértett Vasas-szurkolóval, akiknek át kellett élniük imádott csapatuk zászlajának a ZTE-szurkolók általi elégetését, ami kiváltotta a piros-kék hívek rendbontó viselkedését és a szövetség büntetését.

Olvasói sztorik