NB II

Jákli váltja Kunticsot az Ajkánál

Nem hoztak új edzőt az NB II-es csapathoz, és Mihalecz István sem tért vissza.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Zoran Kuntics a szombati, siófoki vereséget (0-3) követően mondott le a vezetőedzői posztról a másodosztályú FC Ajkánál. A csapat négy mérkőzést veszített zsinórban, ráadásul ebből kettőt közvetlen rivális ellen. Az együttes a 14. helyre csúszott vissza, ss mindössze jobb gólkülönbséggel előzi meg a mögötte álló Kaposvárt, amellyel éppen a következő körben találkozik. A klubnál gyors megoldásra volt szükség, így egy régi ismerős „ugrik be”.

– A szezon végéig Jákli Péter pályaedzőt bíztuk meg a csapat vezetésével és azzal, hogy tartsa bent az együttest – tájékoztatta a veol.hu portált Kaibás Dezső. Az ajkai klub elnöke hozzátette: házon belül akarták megoldani az utódlást. Jákli beszállóként korábban már többször is jól segítette ki a csapatot.

– Azt gondolom, hogy az első siker hiányzik, azután felszabadulna a nyomás alól a társaság – fogalmazott Kaibás Dezső, aki szerint olyan alapossággal és lelkiismerettel egyetlen edző sem készítette fel az együttest, mint Kuntics – Sajnos nem tudta átvinni a játékosokba saját mentalitását, és ez görcsös akarásba csapott át. Korrekt módon váltunk el egymástól.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik