NB II

Azonnali hatállyal kirúgták az SzTK edzőjét

A klubigazgató szerint az FTC elleni 7-1-es zakó „megalázó és az egyesület hírnevét megtépázó vereség” volt.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Ferencváros elleni 7-1-es Ligakupa-vereség miatt azonnali hatállyal szerződést bontott Székely Tibor vezetőedzővel az NB II-es Szigetszentmiklós. A döntésről a klub honlapján jelentetett meg közleményt Potoczki Tamás klubigazgató, amit alább változtatás nélkül olvashatnak.

„A tegnapi napon a Ferencváros ellen elszenvedett megalázó és egyesületünk hírnevét megtépázó vereség miatt ezúton szeretnék elnézést kérni mindenkitől. Felfoghatatlan és megbocsáthatatlan, amit közel négyszáz szigetszentmiklósi szurkoló átélt a helyszínen és több tízezer futballszerető otthon a tévé képernyői előtt! Ezzel a mérkőzéssel leromboltuk azt, amit az elmúlt években Szigetszentmiklóson felépítettünk. Nem magunknak, Nektek: Szigetszentmiklósnak, a városnak, a város lakóinak, az egyesületnél futballozó gyerekeknek!

Senki nem engedheti meg magának a jövőben azt, hogy klubunkat hasonló helyzetbe hozza! Visszaélve ezzel a szurkolók, támogatóink és az utánpótlásunkat képező gyerekek bizalmával, akik felnéznek felnőtt együttesünk minden tagjára!

Ezen fájdalmas események következményeként azonnali hatállyal szerződést bontottunk Székely Tibor vezetőedzővel. További intézkedésig Pintér Zoltán pályaedző végzi az első csapat körüli munkálatokat.

Sajnálom, hogy így alakult és szégyellem magamat a történtek miatt. Ezúton szeretném köszönetemet és tiszteletemet kifejezni annak a 400 embernek, akik elkísértek minket a Groupama Arénába. Kaptunk egy pofont, de felállunk, kijavítjuk a hibáinkat és megyünk tovább a megkezdett úton, bízva abban, hogy visszaszerezhetjük az elvesztett bizalmat a szurkolók felé.”

Potoczki Tamás

Klubigazgató

Olvasói sztorik