NB II

Gól nélkül zárult a rangadó

A Vasas 0-0-t játszott a Gyirmót vendégeként az NB II 16. fordulójának zárásaként.
NB II, 16. forduló
Gyirmót FC – Vasas FC 0-0
Gyirmót, 1300 néző. Játékvezető: Bognár
Gyirmót: Somogyi – Nagy S., Balog Z., Présinger, Graszl – Kiss M., Oross (Bobál G., 71.), Papp K., Cseri – Magasföldi, Beliczky (Gyurján B., 61.). Edző: Sisa Tibor
Vasas: Hermány – Bori, Debreceni, Grúz, Hangya – Gál M., Czvitkovics (Preklet, 78.), Berecz – Ádám M. (Lázok, 68.), Ferenczi I. (Kenesei, 84.), Remili. Edző: Szanyó Károly
Kiállítva: Grúz (73.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Rögtön egy rangadóval indult a másodosztály tavaszi időszaka, hiszen az éllovas Vasas a játéknap előtt negyedik helyezett Gyirmót otthonába látogatott. Jól kezdett a hazai csapat, Cseri megpattanó lövését Hermány könnyedén fogta a második percben.

Az első negyedóra végén ismét a Vasas hálóőrének kellett nyújtózkodnia Kiss Máté szabadrúgása után. A találkozó első harmadában főleg mezőnyben folyt a küzdelem, kevés helyzetet alakítottak ki a csapatok. A 38. percben a hazaiak veszélyeztettek, Magasföldi fejelte a labdát a jobb szélen az induló Oross elé, aki 23 méterről alig a keresztléc fölé lőtt. Négy perccel később ismét Oross előtt adódott lehetőség, de Hermány bravúrral menteni tudott. Az első játékrész utolsó percében majdnem gólt szereztek az angyalföldiek, de Somogyi hatalmas bravúrra védte ki Remili közeli szabadrúgását.

A második félidő első fele eseménytelenül zajlott, a két mester cserékkel próbálta frissíteni csapatát. A 67. percben egy érdekes szabadrúgásvariáció után lőttek kapu mellé a vendégek. Hat perccel később Grúz húzta vissza ígéretes helyzetben Bobál Gergelyt, amiért megkapta második sárga lapját, így mehetett zuhanyozni. A 75. percben hatalmasat védett Hermány, Présinger szabadrúgását tornázta ki sarokból. Nem sokkal később Gyurján 18 méteres lövésénél ismét a Vasas hálóőrének akadt dolga.

A ráadásban még Papp Kristóf lépett ki ziccerben, de Hermány ismét a helyén volt, így gól nélkül ért véget az összecsapás, amely kiegyenlített és szórakoztató játékot hozott – tudósított a Gyirmót FC honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik