NB II

Új játékosai repítették a Szeged-Grosicsot

Az ugyancsak NB II-es Szolnk kétgólos vereséget szenvedett a Gyulán rendezett edzőmeccsen.
Felkészülési mérkőzés
Szeged 2011-Grosics Akadémia – Szolnoki MÁV-Stadler Rail FC 2-0 (1-0)
Gyula
Szeged-Grosics: Szántai – Zelenyánszki, Tóth G., Markovics, Mészáros M. – Manga, Berde, Veszelinov, Fitos – Oláh L., Germán. Cserék: Belecsan, Szabó P., Szabó Cs., Zabari, Pászka, Hegedűs E., Hegedűs M., Oláh G., Polareczki. Edző: Nyilas Elek
Szolnok: Nacsa – Vári (Galambos, 58.), Antal G., Papucsek (Mundi, a szünetben), Fritz – Kenderes, Mile – Csirszki, Zsolnai, Lengyel (Zvara, 58.) – B. Tóth (Tóth D., 58.). Edző: Kis Károly
Gólszerzők: Berde, Veszelinov

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Két másodosztályú csapat, a Szeged-Grosics és a Szolnok játszott edzőmeccset a gyulai akadémián.

Az összecsapás első találatát egy élesen belőtt szabadrúgásra érkezve Berde István jegyezte, a télen igazolt középpályás második gólját szerezte új csapata színeiben, korábban az UTA Arad ellen volt eredményes. A második félidőben szintén egy új szerzemény tudta mattolni a szolnokiakat: Vladimir Veszelinov egy gyors ellentámadás végén köszönt be, kialakítva ezzel a 2-0-s végeredményt. A vendégek csak kapufáig jutottak.

A Szeged-Grosics számára ezzel véget is ért az edzőmeccsek sorozata, a csapat egy hét múlva, február 21-én már bajnoki mérkőzésen fogadja a Siófokot – írja a szegedma.hu.

– A mérkőzés megfelelt az előzetes várakozásainknak, hiszen jó képességű Szolnokkal játszottunk. A győzelem mellett annak örülök igazán, hogy a csapat stabil és szervezett volt. Ezek voltak ma a pozitívumok, márpedig ha ezek az alapok megvannak, akkor lesz mire építeni az eredményességet – nyilatkozta Nyilas Elek, a Szeged-Grosics vezetőedzője.

Olvasói sztorik