NB II

Egy nap alatt kétszer nyertek

A Mezőkövesd szerdán mindkét NB III-as ellenfelét háromgólos különbséggel győzte le.
Felkészülési mérkőzések
Mezőkövesd-Zsóry – FC Hatvan 4-1 (1-0)
Mezőkövesd, 200 néző
Mezőkövesd: Kunsági – Hegedűs Cs., Dvorschák, Szeles, Sváb (Molnár T., 64.) – Hegedűs D., Takács P., Kulcsár K., Máté J. – Medgyes, Molnár G. Edző: Tóth László
Gólszerzők: Máté J. (26., 62., 71.), Hegedűs D. (68.), illetve Sárközi Sz. (89.)


Mezőkövesd Zsóry FC – Felsőtárkány 3-0 (1-0)
Gólszerzők: Nyilas (2), Balajti

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két felkészülési mérkőzést játszott szerdán az NB II-es Mezőkövesd, amely a harmadosztályú Felsőtárkány 3-0-s legyőzése után a szintén NB III-as FC Hatvant fogadta. Ezen a találkozón mutatkozott be a borsodiaknál a legutóbb igazolt Sváb Dániel.

A 17. percben Takács Péter lövését bravúrral védte Benkő, majd az ismétlés a kapufán csattant. A 26. percben Kulcsár Kornél remek labdájából Máté János szerezte a mérkőzés első találatát (1-0). Két perccel később nagyot mentettek a hatvaniak, amikor a tizenhatoson belül helyezkedő Hegedűs Dávid elől elrúgták a labdát.

A 62. percben ismét Máté János volt eredményes (2-0), és három perccel később is betalálhatott volna, de nagy ziccerben a kapu fölé bombázott. Aztán a 68. percben Kulcsár Kornél sarokkal Hegedűs Dávidot hozta játékba, aki begurította az eldőlő kapus mellett a labdát (3-0). A hetvenedik percben egy szép akcióból ismét a Kövesd alakított ki helyzetet, a labdát Hegedűs Csaba fejelte a kapufa mellé.

Újabb egy perc elteltével Kulcsár remekül forgatta a labdát a tizenhatoson belül a védők között, majd Máté János elé passzolt, aki néhány méterről a kapuba lőtt (4-0). A 76. percben egy hatvani szögletet követően a távoli lövés a kapufa mellé szállt, majd ismét a vendégek próbálkoztak, Taliga lövése kerülte el centikkel Kunsági kapuját. A 83. percben Sárközi próbálkozott egy távoli lövéssel, a keresztlécet találta el. Az utolsó előtti percben Sárközi Szabolcs jóvoltából szépített a Hatvan – tudósított az onlajnok.com.

Olvasói sztorik