NB II

Otthon kapott ki a Sopron

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Soproni VSE-GYSEV – SK Senec (szlovák) 0-1 (0-0)
Sopron
SVSE: Heinrich – Fazakas (Maráczi, 60.), Sifter (Horváth A., 60.), Jovetic (Baranyai, a szünetben), Nagy Z. (Szabó L., a szünetben) – Pados, Deme, Kapacina (Szabó B., 60.), Eszlátyi – Horváth P. (Kovács Á., a szünetben), Zamostny. Edző: Supka Attila

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szlovák másodosztályú SK Senec ellen játszotta utolsó előtti felkészülési mérkőzését a másodosztályú Sopron. A hazaiaktól sérülés miatt Pető Benjamin, Fazekas Norbert, Dénes Zsolt és Erdélyi László, betegség miatt Halasi Péter, tanulmányi elfoglaltságai miatt pedig Pintér András hiányzott.

Az SVSE honlapjának beszámolója szerint az első félidőben több nagy lehetőségük is volt a hazaiaknak: előbb Fazakas lőtt ígéretes helyzetben mellé, majd Deme nem tudta gólra váltani ajtó-ablak lehetőségét. Horváth Péter fejesénél a kapus hárított, kicsivel később Zamostny is a kapu előterében rontott, majd a kapufát találta telibe.

A második félidő is soproni rohamokkal kezdődött, de egy kontra végén mégis a vendégek szereztek vezetést. A hajrában még lett volna lehetősége az egyenlítésre a Sopronnak, de ez nem sikerült, így 1-0-s vereséggel zárt.

– Ez a mérkőzés jól szolgálta felkészülést. Az első és az utolsó tizenöt percet leszámítva uraltuk a mérkőzést – értékelt a lefújás után Supka Attila vezetőedző. – Ebben az időszakban szervezetten és jól játszott a csapat, de a gólszerzési lehetőségeinket nem tudtuk értékesíteni. Az utolsó tizenöt percben szétesett a játékunk, nem tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, mint előtte. Sajnos az ellenfél egy védelmi megingásunkat kihasználta. A kezdőcsapat nagyjából összeállt, még egy-két poszton gondolkodok.

Olvasói sztorik