NB II

Féltucatig meg sem álltak

A másodosztályú Szeged-Grosics 6-0-ra nyert az NB III-as Orosháza elleni edzőmeccsen.
Felkészülési mérkőzés
Szeged 2011-Grosics Akadémia – Orosháza FC 6-0 (2-0)
Gyula, játékvezető: Csonka
Szeged-Grosics: Belecsan – Zelenyánszki, Markovics, Tóth G., Mészáros M. – Hegedűs E., Berde, Oláh G., Fitos – Manga, Oláh L. Cserék (a 60. perctől): Máté P., Szabó P., Szabó Cs., Germán. Edző: Nyilas Elek
Gólszerzők: Oláh L. (2), Germán (2), Markovics, Fitos

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újabb felkészülési mérkőzésen lépett pályára a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amely az NB III-as Orosháza ellen gyakorolt a két hét múlva esedékes bajnoki rajtra.

A legújabb érkező, Tóth Gábor máris a kezdőcsapatban kapott helyet. A pénteki havazás megnehezítette a csapatok dolgát, főleg az első 10-15 percben volt igazán csúszós a talaj a gyulai akadémia műfüvén, de a továbbiakban is nehezen alakult ki folyamatos játék. A szünetig kétgólos előnybe került a szegedi együttes, amelyet az orosháziak ennek ellenére kemény csatára késztették.

A második félidőben sokkal pontosabban, összeszedettebben játszott Nyilas Elek együttese, és további négy góllal terhelte meg az OFC kapuját. A csereként beszállt Germán Tamás az ősszel mutatott formáját idézte két találatával. Mindössze két hete maradt a bajnoki rajtig a Szeged-Grosicsnak, amely jelen állás szerint húsz mezőnyjátékossal és három kapussal várja a tavaszi fordulókat.

Nyilas Elek elmondta, nem csak a tavaszra, hanem a következő szezonra is készülnek ezekkel az igazolásokkal, és céljuk, hogy olyan alapot rakjanak le a tavasszal, ami nagy eséllyel kecsegtet majd arra, hogy a legfőbb célkitűzésüket, az NB I-be való jutást elérjék – írja a szegedma.hu.

– A kissé nehéz talajon mindkét csapat számára megterhelő volt a játék, hiszen a csúszós talajon nehéz volt reagálni, ennek ellenére nagyon hasznos mérkőzést játszottunk az Orosháza ellen. Nagyon örülünk, hogy egyre több olyan elemet látunk a játékunkban, amit sokat gyakoroltunk. Szintén örömteli, hogy csatlakozott hozzánk Tóth Gábor, akinek vannak ugyan lemaradásai, de megpróbáljuk ezt minél hamarabb behozni, kiválóan illeszkedik a csapatba személyisége és játéktudása – nyilatkozta Nyilas Elek vezetőedző.

Olvasói sztorik