NB II

Nyerő kövesdi tripla

A másodosztály élcsapata 3-1-re győzött Csank János együttese, a Vác FC ellen.
Felkészülési mérkőzés
Mezőkövesd-Zsóry – Vác FC 3-1 (1-0)
Mezőkövesd, 150 néző. Játékvezető: Nagy R.
Mezőkövesd: Kunsági – Búrány, Nánási, Hegedűs D., Engel, Tajthy, Takács P., Kulcsár K., Baracskai – Lukács R., Medgyes. Cserék: Dombó, Molnár G., Máté J., Balajti, Hegedűs Cs., Gengeliczki, Dvorschák, Gál M., Moroncsik, Stefanecz, Kovács G. Edző: Tóth László
Gólszerzők: Lukács R. (13.), Kulcsár K. (66.), balajti (85.), illetve Fábri (55.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB III Közép-csoportjában listavezető Vác FC néhány napig Hajdúszoboszlón edzőtáborozik, és csütörtökön elutazott Mezőkövesdre, egy felkészülési mérkőzés erejéig.

A 13. percben egy szöglet után kifejelt labdával Lukács Raymond megindult, a kiszaladó kapus sem tudta megállítani, így az üres hálóba gurított 18 méterről (1-0). Négy perccel később Búrány labdájából majdnem öngólt szereztek a váciak. A 24. percben Kulcsár Kornél szabadrúgását Búrány kapta, szabálytalankodtak ellene a büntetőterületen belül, de a játékvezető nem fújt semmit. Újabb négy perc elteltével Búrány beadása után nagy helyzet alakult ki, de a vendégvédők végül kirúgták a labdát. A szünet előtt megint a hazaiak próbálkoztak, Kulcsár beadását Lukács lőtte rá, és a keresztlécet találta el.

A második felvonás elején Balajti beadása után Lukács elől mentettek nagyot a váci védők a tizenhatos szélén. Az 55. percben Fábri Tamás jóvoltából egyenlítettek a váciak: egy labdaszerzés követően lőtte ki az alsó sarkot az eldőlő Dombó Dávid mellett (1-1). Három perccel később Balajti kapott remek labdát, de lövése kipattant a kapusról. A 64. percben a vendégek szabadrúgása a kapufán csattant, majd Dombó kezében landolt.

A 66. percben Kulcsár Kornél 17 méterről elvégzett szabadrúgása a hálóban kötött ki (2-1). A folytatásban Palásthy Dávidnak kellett hárítania egy nagy kövesdi helyzetet. A 85. percben Balajti Ádám szerezte a hazaiak harmadik találatát (3-1), erre még válaszolhattak volna a vendégek, de egymás után három-négy óriási helyzetben sem mertek kapura lőni, a kövesdi védők pedig nagy sokára tisztáztak – tudósított az onlajnok.com.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik