NB II

Mindkét meccsen 1-1-et játszottak

A Siófok után a Balatonfüred elleni edzőmeccsen is döntetlenre végzett a Szigetszentmiklós.
Felkészülési mérkőzés
Szigetszentmiklósi TK-Erima – Balatonfüredi FC 1-1 (0-1)
Siófok, játékvezető: Szántó
SzTK: Sánta – Osváth, Kállai, Mészáros L., Pollák – Gyökér, Színi, Sipos B., Jasarevics, Mayer – Kokánszki (Orosz, 58.). Edző: Székely Tibor
Gólszerzők: Mayer (78.), illetve Császár (34.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 14. percben az NB III-as balatoniak szabadrúgását Császár kotorta a kapu felé, de Sánta kivédte, a védők pedig kivágták. Négy perccel később Színi bombáját Megyeri bravúrral védte. A 23. percben Nabil ugrott ki a védők közül, de hosszan tolta meg, és Sánta kapus remekül élt együtt a játékkal, összeszedte a labdát. A másodosztályú csapat nagy nyomás alá helyezte a füredi kaput, a 34. percben mégis gólt kapott: egy szöglet után Császár maradt egyedül, és be is vágta a labdát – remek megoldás volt a védőtől (0-1).

A 41. percben Pavliczky ugrott ki ziccerben, de belelőtte Sántába a labdát. Az első félidőben teljesen egyenrangú volt a két csapat. A fürediek bátran játszottak és ennek meg is lett az eredménye.

A második félidőben főleg védekezéssel töltötte az idejét a füredi csapat. A 67. percben Orosz közeli lövése után Megyeri hatalmasat védett. Öt perccel később az ötösön belül pattogott a labda egy beadás után, és miután senki nem tudta bekotorni, Megyeri kapus rávetődött. A 78. percben Mayer fejelte át a kapus fölött a labdát (1-1). Egyenrangú első félidő után a másodikban teljes szigetszentmiklósi fölény volt a pályán, aminek egyenlítés lett a vége – tudósított az onlajnok.com.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik