NB II

Murai Márk az NB II-ben folytathatja

A 18 éves támadó elmondta, hogy valószínűleg még ezen a héten aláírhatja új szerződését.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Murai Márk a Ferencváros utánpótlásában nevelkedett, majd Kaposváron futballozott, még az ősszel is pályára lépett az anyagi gondokkal küzdő Rákócziban. A mindössze 18 éves utánpótlás-válogatott támadó az elmúlt két hétben az Újpest csapatánál volt próbajátékon, de vasárnap hivatalossá vált, hogy a lilák elköszöntek három próbajátékosuktól, köztük Muraitól is.

A Rangadó.hu érdeklődésére a fiatal labdarúgó értékelte az Újpesten eltöltött időszakot, és beszélt a további lehetőségeiről is.

– Élveztem az ott eltöltött időszakot, és sajnálom, hogy el kellett jönnöm a csapattól. Sok remek embert ismerhettem meg, és belekóstolhattam abba a közegbe. Úgy gondolom, a kevés játéklehetőség miatt kellett távoznom – mondta Murai Márk.

– A Szigetszentmiklós elleni találkozó után érezte-e, hogy ez lesz a döntés?
– Nem éppen erre számítottam az edzőmérkőzés után. Persze nem mondom, hogy elégedett vagyok a mutatott játékommal, de szerintem nem ez alapján döntöttek.

– Az NB I-es csapatok többségénél már majdnem véglegessé váltak keretek. Milyen lehetőségei vannak?
– Az NB II-ből megkeresett egy csapat, de még nem szeretném megnevezni. Annyit azonban elárulhatok, hogy szinte biztosan ott folytatom a pályafutásomat. Valószínűleg már ezen a héten pont kerül az ügy végére, és aláírjuk a szerződést.

Olvasói sztorik