NB II

Törökországban vesztett a Soroksár

Az orosz másodosztályú FK Volgar ellen játszották első meccsüket az edzőtáborozó dél-pestiek.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Soroksár SC – FK Volgar (orosz) 1-2 (1-1)
Törökország
Soroksár: Holczer – Simita (Kincses), Farkas A. (Pandur), Gyurácz, Szalkai (Tóbiás) – Lannert, Huszák – Szabó R. (Péter A.), Hodgyai (Balaskó Cs.), Pál A. (Kovács D.) – Lovrencsics B. (Tokodi). Edző: Varga Attila
A Soroksár gólszerzője: Lovrencsics B.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Január 25-én este érkezett a törökországi edzőtáborba az NB II-es Soroksár SC küldöttsége, amely az Antalyától néhány kilométerre fekvő Larába 12 napot tölt, és három mérkőzést játszik.

Az első ellenfél az orosz másodosztály középmezőnyében található FK Volgar volt, amely nem is olyan régen még élvonalbeli volt, így kemény mérkőzésre lehetett számítani. A magyar együttes nem vallott szégyent. Hiába szereztek gyorsan vezetést az oroszok egy védelmi hiba után, nem sokkal később Lovrencsics Balázst a büntetőterületen belül szabálytalanul szerelték, a jogos tizenegyest pedig a sértett a hálóba lőtte (1-1). Az első játékrész végére átvette az irányítást a Soroksár, amely többet birtokolta a labdát, de nagy helyzetet nem sikerült kialakítania.

A második félidőre hat helyen változtatott az összeállításon Varga Attila vezetőedző. Ekkor nem akadt annyi lehetőség, mint az első periódusban, inkább a mezőnyben folyt a játék, a kapuk nem forogtak veszélyben. Már-már úgy tűnt, döntetlennel ér véget a meccs, amikor ismét óriásit hibáztak hátul a dél-pestiek. Eladták a labdát, az FK Volgar támadója pedig átemelte a kinn álló Holczer Ádám felett (1-2). A hátralevő néhány percben említésre méltó esemény már nem történt, tehát első törökországi edzőmérkőzésén egygólos vereséget szenvedett az NB II újonca. Bár fontos az eredmény, a mutatott játék bizakodásra ad okot, egyenrangú ellenfele volt a magyar csapat az orosz ellenfélnek – tudósított a Soroksár SC honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik