NB II

Fél tucatig meg sem állt a Sopron

Az NB III-as Mosonmagyaróvár otthonában győzött az SVSE.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB III-as Mosonmagyaróvár otthonában játszott edzőmeccset szerdán a másodosztályú Sopron. A vendégeknél pályára lépett a Haladástól elküldött Zamostny Balázs is.

A 12. percben a hazai csapat a jobb oldalon vezetett támadást, és a beadás után a sorozatos soproni védelmi hibákat kihasználva megszerezte a vezetést (1-0). A 33. percben Eszlátyi szögletét Baranyai váltotta gólra (1-1).

A 35. percben Deme ellen szabálytalankodott a hazaiak kapusa, és a megítélt tizenegyest a sértett értékesítette (1-2). Az 57. percben 26 méterről végezhetett el szabadrúgást az SVSE, és Horváth Péter lövése utat talált a kapuba (1-3). A 63. percben egy jobb oldali támadás végén szépített a hazai csapat (2-3).

A 69. percben Horváth András remek átadását Szabó László gólra váltotta (2-4). A 83. percben Szabó László jobb oldali beadását Horváth András gyönyörűen helyezte a hazaiak kapujába (2-5). Végül a kilencvenedik percben közvetett szabadrúgást végezhettek el a látogatók, Horváth Péter lepasszolta Szabó László elé, aki szép gólt lőtt (2-6) – tudósított az SVSE honlapja.

Felkészülési mérkőzés

Mosonmagyaróvár – Soproni VSE-GYSEV 2-6 (1-2)

Mosonmagyaróvár

SVSE. 1. félidő: Halasi – Pados, Baranyai, Jovetics, Nagy Z. – Sifter, Deme, Pintér A. – Eszlátyi, Kovács Á., Zamostny. 2. félidő: Heinrich – Pados, Fazekas, Horváth A., Maráczi – Barkovics, Ablonczy, Kollár – Szabó L., Horváth P., Pető. Edző: Supka Attila

Olvasói sztorik