NB II

Távozók és érkezők Soroksáron

Huszák Tamás csatlakozott az NB II újoncának keretéhez, ifj. Nyilas Elek viszont Mezőkövesdre ment.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-ben újonc Soroksár SC szerződést kötött a legutóbb Nyíregyházán futballozó középpályással, Huszák Tamással.

A középpályás már 18 évesen bemutatkozott az NB I-ben a Diósgyőr színeiben, később a Debrecen és a Siófok együtteseiben is játszott a legmagasabb osztályban. Eddigi pályafutása során 62 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára és öt gólt szerzett. Egyszeres bajnoknak és kupagyőztesnek vallhatja magát.

Legutóbb a Nyíregyháza együtteséhez tartozott. A 2013–2014-es szezonban alapembere volt a másodosztály bajnokaként feljutó csapatnak, 25 mérkőzésen két gólt szerzett. Az idei szezonban nyolc alkalommal az NB I-ben is pályára lépett.

Többen távoztak a dél-pestiektől

Pénteken eldőlt, hogy ifj. Nyilas Elek az ugyancsak másodosztályú Mezőkövesd csapatában folytatja pályafutását. A fiatal labdarúgó a soroksáriak alapembere volt az utóbbi években, ám a bajnokesélyes együttes hívására nehéz lett volna nemet mondania, így a klub vezetősége sem gördített akadályt a tehetséges játékos további fejlődése elé.

A téli pihenő alatt további négy labdarúgó távozott a csapat keretéből: a Ferencváros által kölcsönadott Pintér Dominik, Erdei Gábor és Kocsis Dávid szerződését is felbontotta az NB II-es klub. Az említetteken kívül Urbán Pál sem Soroksáron folytatja, ő közös megegyezéssel távozott – írja a klub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik