NB II

Hétfőn kezd a Zalaegerszeg

Eleinte a Haladás játékosa, Skriba Máté is az NB II-es ZTE csapatával tréningezik majd.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A ZTE FC hétfő délután kezdi a felkészülést a tavaszi szezonra. Lendvai Miklós napi két edzést vezényel majd az NB II-es csapatnak. Egyelőre annyi biztos, hogy az utánpótlásból is csatlakoznak tehetséges játékosok a felnőttekhez, illetve a Haladás játékosa, Skriba Máté is Zalaegerszegen kezdi az edzéseket. A héten a klubvezetés további egyeztetéseket folytat kiszemelt játékosokkal.

Kocsárdi Gergely klubigazgató a zaol.hu oldalon elmondta, hogy hétfőn próbajátékosok is csatlakoznak a kerethez. Skriba mellett ugyancsak tárgyalnak Szakály Attilával, aki szintén Szombathelyen futballozott eddig. Az biztos, hogy nem lesz nagy jövés-menés a csapatnál, ennek ellenére lehetnek távozók is a keretből.

A térdműtéten átesett Denis Grbics egyelőre még nem edzhet, az Achilles-operáción átesett Melczer Vilmos viszont már mozog és két hét múlva akár be is kapcsolódhat a közös munkába. Az ősz második felét kihagyó Vittman Ádám teljesen felépült.

Ami biztos, hogy január 14-én lesz az első edzőmeccs, méghozzá nem akármilyen ellenféllel: a Bajnokok Ligájában szereplő szlovén NK Maribor csapatával Lendván találkozik a Zete. A soproni edzőtáborra január 26-31. között kerül sor, itt két osztrák csapat ellen már lekötötték a meccset, és még egy ellenfelet keresnek a hétre. Játszanak ezen kívül a Lombard Pápával is, de további edzőmérkőzések is szervezés alatt vannak – írja a ZTE honlapja.

Olvasói sztorik