NB II

Kétgólos angyalföldi siker

Másodosztályú csapatok felkészülési meccsén a Vasas 2-0-ra legyőzte a Mezőkövesdet.
Felkészülési mérkőzés
Vasas FC – Mezőkövesd-Zsóry 2-0 (1-0)
Illovszky-stadion, 200 néző. Játékvezető: Berke
Vasas: Németh G. (Hermány, 66.) – Pál D. (Polényi, a szünetben), Grúz, Tamás L. (Kékesi, 84.), Hajdú N. – Vida (Nagy T., a szünetben), Gál M. (Ádám M., 61.), Berecz (Oláh, 84.) – Nagy D. (Takács K., 75.), Ferenczi (Menyhárt, 68.), Remili. (Bodnár, 75.). Edző: Szanyó Károly
Mezőkövesd: Szántai (Kunsági, a szünetben) – Hegedűs Cs. (Szilvási, 65.), Hegedűs D. (Szalai V., a szünetben), Takács P. (Márkus, 65.), Szeles – Kulcsár K. (Csirmaz, 65.), Tajthy (Hanzl, a szünetben), Engel (Búrány, a szünetben), – Menougong (Molnár G., a szünetben), Máté J. (Pantovics, a szünetben), Balajti (Baracskai, a szünetben). Edző: Tóth László
Gólszerzők: Remili (tizenegyesből 30.), illetve Ádám M. (86.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda délután a Vasas fogadta az előző szezonban élvonaltól búcsúzó Mezőkövesd csapatát felkészülési mérkőzésen. Jobban kezdték a meccset az angyalföldiek, és már az első negyedórában több helyzetet is kialakítottak, de Ferenczi, illetve Berecz is hibázott az utolsó pillanatban.

Az első félóra végén Remili lövése a kapufán csattant, majd Szántai testéről a mezőnybe pattant a játékszer. A 30. percben Ferenczit buktatták a büntetőterületen belül, a jogos tizenegyest Remili magabiztosan a kapu jobb oldalába bombázta (1-0).

A második félidőben is az angyalföldiek akarata érvényesült, a hatvanadik percben Ferenczi került hatalmas ziccerbe, de Kunsági hárítani tudott. Kilenc perccel később Remili fejesét fogta nagy bravúrral a borsodiak kapusa. A rendes játékidő vége előtt három perccel bebiztosította győzelmét a Vasas: Nagy labdájával Ádám iramodott meg a baloldalon, majd 12 méterről a jobb felsőbe zúdította a játékszert (2-0).

Az angyalföldiek teljesen megérdemelt győzelmet arattak a tavaly még NB I-es kövesdiek ellen – tudósított a Vasas FC honlapja.

Olvasói sztorik