NB II

A Vasas bravúros döntetlenje

Az NB II-es angyalföldiek 1-1-et értek el a szerb bajnoki címvédő Crvena Zvezda ellen, Szlovéniában.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Crvenza Zvezda (szerb) – Vasas FC 1-1 (1-0)
Cesta Milosa Zidanska, Szlovénia
Vasas: Németh G. – Görgényi, Grúz, Tamás M., Hajdú N. – Berecz, Vida, Nagy T. – Nagy D., Ferenczi, Remili. Cserék: Polényi, Ádám M., Menyhárt, Takács, Rajczi, Gál. Edző: Szanyó Károly
A Vasas gólszerzője: Rajczi (80.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Péntek délután Cesta Milosa Zidanska adott otthont a Vasas FC és a szerb bajnokcsapat edzőmeccsének. Magas színvonalú, nagyszerű mérkőzést vívtak az angyalföldiek a magasabban jegyzett szerb bajnokságot tavasszal hét év után megnyerő Crvena Zvezda ellen, amelynek színeiben játszott például a hárommillió eurót érő Lazovics is.

Az első félidő ötödik percében egy szöglet utáni helyzetből szerzett vezetést a szerb csapat (1-0). A negyvenedik percben Remili lépett ki egyedül, majd buktatták. Már a tizenhatoson belül járt, ám a játékvezető csak szabadrúgást ítélt, a szabálytalankodó szerb játékost viszont kiállította. A belgrádiak edzője kérte a Vasas szakvezetését, hogy ennek ellenére 11 emberrel folytathassák, amelybe sportszerűen belegyeztek.

Az angyalföldiek egyenlítőgólját a nyolcvanadik percben Rajczi Péter szerezte, aki egy kiváló beindításért erőszakosan megharcolt a védőjével, majd a labdának alányesve, a kifutó kapus felett a hálóba emelt (1-1) – írja a Vasas honlapja.

A Vasas korábban a szlovén élvonalbeli NK Radomlje ellen 4-1-re, a másodosztályú NK Smartno ellen pedig 3-1-re győzött.

Olvasói sztorik