NB II

Horvát csapatot vert a ZTE

Felkészülési mérkőzés

ZTE FC – NK Medjimurje Cakovec (horvát) 3:2 (1-1)
Zalaegerszeg, 300 néző
ZTE: Szappanos – Simonfalvi (Króner, 46.), Kovács G., Forgács, Farkas N., Szegleti (Bailo, 46.), Horváth A. (Grbic, 5.), Kovács Gy., Szöllősi (Vittman, 57.), Babati, Délczeg.
A ZTE gólszerzői: Délczeg (12.), Grbic (54.), Króner (67.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda délután a horvát Csáktornya ellen vívott felkészülési mérkőzést a másodosztályú ZTE együttese. Lőrincz Emil csapata frissen kezdte a horvátok elleni találkozót, és Délczeg egy remek egyéni akciót követően már a 12. percben a hálóba talált.

A 30. percben percben egyenlítettek a vendégek: egy hatalmas zalai védelmi hiba után a horvát játékos kilőtte a bal alsó sarkot. A második félidő elejét aztán megint megnyomta a ZTE, egy jobboldali beadás utáni kipattanót a csereként beálló Grbic bombázott a kapu jobb oldalába. A 67. percben aztán növelték előnyüket a zalaiak: Króner jól robbant be egy beadásra, és öt méterről a horvát kapus felett a hálóba lőtt.

A kétgólos vezetés birtokában kicsit kiengedett a ZTE, ennek következtében szépíteni tudott a Csáktornya, de összességében egy jó iramú meccsen megérdemelten nyertek a zalaiak – tudósított az onlajnok.com

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik