NB II

Újabb játékosok Kaposváron

Négy labdarúgóval erősítette meg a keretét a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ahogy arról már korábban beszámoltunk az összes légiós elment Kaposvárról. A következő szezont az NB II-ben kezdő csapatnál nem csak távozó, hanem érkező játékosokról is be lehet számolni. A kapus Somodi Bence, a védő Jovetic Aleksandar, valamint a középpályás Nagy Krisztián is Kaposváron folytatja a pályafutását – írja a klub hivatalos honlapja.

A korábbi U-válogatott kapus, Somodi Bence legutóbb az NB I-es Puskás Akadémia FC színeiben szerepelt, de izgalmas pályafutást mondhat magáénak. Az 1988-ban született hálóőr tízéves korától az FTC utánpótláscsapatában edződött, 2005 és 2007 között pedig az angol Blackburn Rovers csapatában védett. 2009 őszén mutatkozott be a magyar NB I-ben, a DVTK csapatában (éppen a Kaposvár ellen), majd a Videoton és a Gyirmót kapuját is védte.

A 25 esztendős magyar állampolgárságú védő, Jovetic Aleksandar az elmúlt szezonban Makón futballozott, a 20 éves Karacs Roland pedig a BKV Előre gárdájától érkezett. Karacs egyébként korábban a spanyol Mallorca utánpótlásában is játszott.

A 19 éves Nagy Krisztián a Rákóczi saját nevelésű játékosa, az elmúlt idényben az NB III-as Nagyatád csapatában szerepelt.

Olvasói sztorik