NB II

Debreceni siker a Szeged-Grosics ellen

A DVSC vegyes csapata 2-0-ra nyert az NB II újonca elleni edzőmeccsen.
Felkészülési mérkőzés
Debreceni VSC-TEVA – Szeged 2011-Grosics Akadémia 2-0 (1-0)
Debrecen-Pallag. Játékvezető: Solymosi
DVSC 1. félidő: Verpecz – Nagy Z., Morozov, Brkovics, Vadnai – Ferenczi, Zsidai, Damahou, Szakály – Volas, Seydi. 2. félidő: Polekszics – Karikás, Böszörményi, Kinyik, Kovács G. – Dombi, Kónya, Berdó, Sós – Bereczki, Ruzsa. Edző: Kondás Elemér
Szeged 1. félidő: Belecsan – Mészáros, Farkas M., Szabó Cs., Thisio – Máté P., Markovics, Bogáti, Pozsár – Fitos, Manga. 2. félidő: Pászka – Kovács B., Kéri, Fodor, Hegedűs M. – Hegedűs E., Szabó P., Zelenyánszki – Molnár T., Zabari. Edző: Nyilas Elek
Gólszerzők: Damahou (14.), Bereczki (53.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Szeged-Grosics Akadémia ellen játszott szombaton felkészülési mérkőzést a DVSC vegyes csapata. Az első félidőben azok az első kerethez tartozó labdarúgók léptek pályára, akik Belfastban nem, vagy csak kevesebbet játszottak, míg a szünet után az NB III-as DVSC-DEAC fiatal labdarúgói bizonyíthattak – írja a klub honlapja.

Az első félidőben a két csapat közti osztálykülönbség kiütközött, szinte végig a vendégek térfelén folyt a játék. Állandó veszélyben volt a szegedi kapu, Dalibor Volas például a keresztlécre fejelt, és Joel Damahou előtt is több lehetőség adódott, egyet értékesített is, ezzel szerzett vezetést a Loki. A szegedi védelem nem tudott tisztázni egy oldalról érkező beadásnál, amit a hazaiak kihasználtak (1-0).

A második félidőben saját nevelésű fiatalokkal állt fel a Debrecen, és továbbra is hazai mezőnyfölény jellemezte a játékot. Az 53. percben növelték előnyüket a hazaiak: a félpálya közeléből végezhetett volna el bedobást a hajdúsági együttes, de 15-20 méterről előrébb végezték el a taccsot, a tizenhatoson belülre beérkező labdát pedig Bereczki a kapuba lőtte. A bíró elengedte az esetet, így alakult ki a 2-0-s végeredmény, mert bár még voltak gólszerzési lehetőségek, az eredmény már nem változott.

A szegedieknél a nyáron igazoltakon kívül játszott egy próbajátékos, a szerb Stefan Tilisics is – írja a szegedma.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik