NB II

Tovább tart a balatoni pechszéria

Az NB II 28. fordulójában: Siófok–Zalaegerszeg 3-3.
NB II, 28. forduló
FGSZ Siófok – Zalaegerszegi TE FC 3-3 (2-0)
Siófok, 200 néző. Játékvezető: Böcskei
Siófok: Tajti – Pécseli, Tímár, Fehér Zs., Papp M. – Nagy D., Futó, Vass M., Ivancsics (Bogáti, 69.), Fülöp N. (Peszmeg, 83.) – Dajics (Pál A. 63.). Edző: Horváth Károly
ZTE: Czirjék – Preklet, Bogunovics, Kovács G. (Potyi, 56.), Hajdú N. (Nagy Z., a szünetben) – Simonfalvi, Grbics, Holdampf, Frizoni – Vittman, Tanque (Bíró, a szünetben). Edző: Lendvai Miklós
Gólszerzők: Pécseli (19.), Dajics (26.), Futó (63.), illetve Grbics (49.), Bogunovics (87.), Vittman (92.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II. 28. fordulójában a negyedik helyen álló Siófok a nyolcadik Zalaegerszeget fogadta.

A 13. percben Bogunovics végezhetett el szabadrúgást, a labda nem sokkal kerülte el a jobb felső sarkot. Egy beadás után Futó lőtt 12 méterről, Prekletről lepattant a labda, Ivancsics ismételhetett a tizenhatos vonaláról, de a kapu közepébe tartó labdát Czirjék fogta. A 19. percben megszerezte a vezetést a Siófok: Ivancsics forgolódott a tizenhatos előtt, majd az üresen érkező Pécseli elé passzolt, aki a tizenegyes vonalából, kissé jobbról Czirjék mellett a kapu jobb oldalába lőtt (1-0). Hét perccel később növelte az előnyét a Siófok:Ivancsics ugratta ki Dajicsot, aki hét méterről lőtt, a labda Czirjék lábáról visszapattant a siófoki játékosra, majd onnan a kapuba (2-0).

A 34. percben Vittmannak passza után Simonfalvi nagy helyzetben, 13 méterről a kapu fölé lőtt. A szünet előtt Papp Máté lőtte középre a labdát, amire Dajics érkezett, de lövése Kovácsról kipattant. A hazai csapat magabiztosan futballozott az első játékrészben, és megnyugtató előnnyel mehetett a szünetre.

A második játékrész elején szépített a Zalaegerszeg: Bíró András lövését Tajti védte, a kipattanót Grbics középről, 12 méterről a kapuba lőtte (2-1). A 63. percben ismét kétgólosra növelte előnyét a Siófok: Nagy Dániel szöglete után egyet pattant a labda, majd az érkező Futó Zsombor négy méterről a léc alá lőtt (3-1).

Egy perccel később egy újabb hazai szöglet után Nagy Dániel ívelt középre, a labda átszállt Czirjék felett, az érkező Futó azonban öt méterről mellé fejelt. A 71. percben Grbics végzett el szabadrúgást 22 méterről, Tajti bravúrral védte. A 81. percben Bogáti kapott jó indítást, 12 méterről, tiszta helyzetből lőhetett, azonban Czirjék bravúrral védett.

A 87. percben előbb Bíró fejesét Tajti szögletre ütötte, majd egy siófoki fejen megcsúszott a beadott labda, és Milan Bogunovics elé került, aki 14 méterről, kapásból a léc alá vágta (3-2). A 92. percben egyenlített a Zalaegerszeg: Grbics ívelt előre egy szabadrúgást a vendégtérfél közepéről, Preklet odafejelte Vittman Ádámhoz, aki nyolc méterről a hálóba lőtt (3-3). A Siófok végig kézben tartotta a mérkőzést, de az utolsó percekben alábbhagyott a koncentráció, amit a ZTE kíméletlenül megbüntetett– tudósított az onlajnok.com.

Olvasói sztorik