NB II

Duplázók napja Angyalföldön

Az NB II 27. fordulójában: Vasas–Kisvárda 4-1.
NB II, 27. forduló
Vasas FC – Kisvárda-Master Good 4-1 (1-1)
Illovszky-stadion. Játékvezető: Lovas
Vasas: Hermány – Görgényi, Grúz, Tamás L., Horváth L. (Ádám M., 49.) – Berecz, Gál, Nagy T. (Vida, 57.) – Cseke, Ferenczi (Szabó B., 74.), Remili.Edző: Szanyó Károly
Kisvárda: Nacsa – Mboussi, Miskolczi, Bognár Zs., Oláh D. – Irhás (Brankovics, 59.), Molnár R., Pavlov – Kornutyak, Üveges (Popovics, 66.), Farkas M. Edző: Révész Attila
Gólszerzők: Ferenczi (20., 56.), Remili (50., 85), illetve Oláh D. (37.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Papíron könnyű mérkőzés várt a dobogóra hajtó Vasasra az NB II 27. fordulójában. Az ellenfél a kiesés ellen nagy harcot folytató, négy meccs óta nyeretlen Kisvárda volt.

Az első félidő eleje kiegyenlített játékot hozott: a harmadik percben Ferenczi maradt le centikkel egy beadásról, míg a másik oldalon Üveges próbálkozott egy távoli lövéssel. A tizedik percben Berecz emelt kapura, de Nacsa figyelt, és magához húzta a labdát. A 14. percben közel kerültek a vezetés megszerzéséhez a vendégek, de centikkel eltévesztették a kaput. Két perccel később Remili lőtt kapura egy szabadrúgást, Nacsa azonban a mezőnybe öklözte a labdát – tudósít a Vasas FC honlapja.

A huszadik percben megszerezte a vezetést a Vasas: Ferenczi pörgetett kapura egy beadást, először a kapufát találta el, azonban a kipattanóra is ő csapott le a leghamarabb, és a hálóba lőtt (1-0). Két perccel a gól után Cseke került helyzetbe, de lövését védte Nacsa. A 27. percben egyenlíthetett volna a Kisvárda, de Mboussi lyukat rúgott az ötösön. Fél óra elteltével Remili kapott remek labdát, ám nagy helyzetben mellé lőtt.

A 34. percben Remili szabadrúgása szállt kevéssel fölé. A 37. percben egyenlített a Kisvárda: egy gyenge felszabadítás után Oláh Dávid elé került a labda, aki nyolc méterről lőtt a kapuba (1-1). Három perccel később a vezetést is megszerezhette volna a Kisvárda, ám Miskolczi lövését a gólvonalról tisztázta a védelem.

Meghajtotta a második félidő elejét a Vasas. Az 52. percben ennek meg is lett az eredménye: Remili húsz méterről lőtt a bal alsó sarokba (2-1). Négy perccel később Ferenczi kényszerítőzött Remilivel – előbbi kapta vissza a labdát, és öt méterről az üres kapuba továbbított (3-1).

A 61. percben Üveges szabadrúgását kellett fognia Hermánynak. A 70. percben Ádám Martin tesztelte Nacsa kapust, utóbbi azonban magabiztosan fogta a lövést. A 77. percben Szabó lépett ki a védők közül, ám nem sikerült leráznia emberét, így nagy ziccerben felszabadítottak előle. A 85. percben Remili is meglőtte második gólját: Berecz lövése után kijött a labda Nacsáról, a Vasas csapatkapitánya pedig az üres kapuba helyezett (4-1).

A hajrában Hermány mutatott be egy bravúrt, így a vendégek nem tudtak kozmetikázni a vereségen: a vége 4-1, így a Vasas továbbra is őrzi ötödik helyét a tabellán.

Olvasói sztorik