NB II

Négy gól és két piros lap

Az NB II 25. fordulójában: Zalaegerszeg–Balmazújváros 2-2.
NB II, 25. forduló
Zalaegerszegi TE FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2-2 (2-2)
Zalaegerszeg, 1800 néző. Játékvezető: Berger
ZTE: Vlaszák – Bogunovics, Hajdú N., Preklet, Kovács G., Sluka, Frizoni (Tóth L., 60.), Babati, Holdampf, Grbics (Simonfalvi, 88.), Vittman (Kocsis, 67.). Edző: Lendvai Miklós
Balmazújváros: Szalma – Bokros, Vachtler (Vólent, 64.), Belényesi, Szőllősi, Demjén, Müller, Forgács (Privigyei, a szünetben.), Papp F., Németh Á. (Oláh G., 77.), Kónya. Edző: Pajkos János
Gólszerzők: Vittman (19., 27.), illetve Demjén (39.), Müller (44.)
Kiállítva: Sluka (79.), Kocsis (83.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II 25. fordulójában a hetedik helyen álló Zalaegerszeg a kilencedik Balmazújvárost fogadta.

A hetedik percben egy szöglet után Müller gurította vissza Kónya elé a labdát, aki nyolc méterről lőtt, Vlaszák reflexből a léc fölé tolta. A 19. percben megszerezte a vezetést a Zalaegerszeg: Babati futott el a bal szélen, majd középre adott, a labda átszállt Szalma feje fölött, és a hosszún érkező Vittman Ádám három méterről a bal alsó sarokba fejelt (1-0). A 27. percben növelte az előnyét a hazai csapat. Sluka ívelt előre Vittman felé, aki megelőzte Szalmát, de a lövésbe még beleért a vendégek kapusa, azonban a felpattanó labdát a ZTE támadója érte el előbb, és 11 méterről, kissé jobbról a bal alsó sarokba ollózott (2-0).

A 39. percben szépített a Balmazújváros: egy szöglet után Vlaszák csak kiütni tudta a labdát, ami végül Demjén elé került, aki 13 méterről a léc alá bombázott (2-1). Az első félidő vége előtt az egyenlítés is sikerült: egy szögletet követően Müller Zsolt csúsztatott öt méterről a hálóba (2-2). Az első félidő lüktető játékot hozott, és úgy tűnt, hogy akár zalaegerszegi gólparádé is lehet belőle. A Balmazújváros azonban két pontrúgásból egalizálni tudott.

Az 53. percben Vittman gurította vissza Hajdúnak a labdát, aki öt méterről, éles szögből lőtt, a labda a keresztlécről a gólvonal elé pattant, végül kivágták a védők. A második félidő eléggé eseménytelenül telt, mintha a két csapat ellőtte volna a puskaporát az első játékrészben.

A 76. percben Babati lőtt 21 méterről, a középre tartó labdát Szalma kiöklözte. A találkozó hajrája inkább a fegyelmezésről szólt. A hazai csapat négy percen belül két piros lapot is beszedett, így nem maradt esélyes megnyerni a mérkőzést – tudósított az onlajnok.com.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!