NB II

Most nem volt, aki villanjon

Az NB II 24. fordulójában: Kisvárda–Ajka 0-0.
NB II, 24. forduló
Kisvárda FC – FC Ajka 0-0
Kisvárda, 1100 néző. Játékvezető: Nagy R.
Kisvárda: Nacsa – Mboussi, Hegedűs T., Bognár Zs., Fodor A. – Pavlov, Üveges (Brankovics, 58.), Venczel (Popovics, 77.), Kornutyak – Nagy B., Miskolczi (Irhás, 67.). Edző: Révész Attila
Ajka: Jánosa – Köles, Jagodics M., Pákai, Fodor M. – Horváth A., Hanzl (Kanta Sz., 62.), Sipos N. (Lattenstein, 77.), Skriba (Dóczi, a szünetben) – Sowunmi, Major. Edző: Jákli Péter

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Viszonylag hamar kiderült, hogy aligha hoz majd hét találatot a Kisvárda és az Ajka mérkőzése, mint az ősszel, amikor a vendég szabolcsiak nyertek 5-2-re. És nem azért, mert a huszadik percben még nem 2-1, a szünetben pedig nem 3-2 volt az eredmény, hanem azért, mert mindkét félen érezhető volt az óvatoskodás.

A végén mi másban bízhattak a hazai szurkolók a támadójáték eredményessé tételét illetően, mint Brankovics Péter becserélésében. A legutóbbi két hazai győzelem megszerzésében oroszlánrészt vállaló középpályás ezúttal bő félórát kapott Révész Attilától, de ezúttal érdemben nem változott meg a meccs menete. A meccslabda a hajrában így is a hazaiaké volt, de Hegedűs Tibor fejesét Jánosa Tibor kapus a mezőnybe bokszolta – tudósított a szon.hu.

Edzői értékelések

Révész Attila, Kisvárda: – Játékban elfogadhatót nyújtottunk, végig irányításunk alatt tudtuk tartani a mérkőzést, a második félidőt szinte végig az ellenfél térfelén töltöttük. Most is bebizonyosodott, hogy ez a játék csatár nélkül nem megy. Ez van, ennek tudatában kell végigjátszanunk a bajnokságot. Ugyanakkor játékosaimnak most sem tehetek szemrehányást.

Jákli Péter, Ajka: – Labdabirtoklásban a Kisvárda fölénk nőtt, de a helyzetek tekintetében igazságosnak mondható a döntetlen.