NB II

Böőr Zoltán eldöntötte

Az NB II 21. fordulójában: Dunaújváros–Balmazújváros 1-0.
NB II, 21. forduló
Dunaújváros PASE – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1-0 (0-0)
Dunaújváros. Játékvezető: Lovas
DPASE: Milinte – Szauter, Kocsis G., Farkas V., Lázár Zs. – Csehi T., Böőr (Jakab D., 77.), Sárközi N., Urbin – Petneházi (Godslove, 70.), Thiago (Beleuc, 90.). Edző: Dobos Barna
Balmazújváros: Mester – Vachtler, Sárközi Sz. (Nagy R., 54.), Bokros, Demjén – Forgács, Kónya, Németh Á. (Vólent, 71.), Papp F. – Müller (Szőllősi F., a szünetben), Belényesi. Edző: Híres Gábor
Gólszerző: Böőr (46.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vérbeli rangadón lépett pályára a Balmazújváros az NB I-be igyekvő Dunaújváros otthonában. Bár eddig mindkét alakulat kifejezetten jeleskedett a gólszerzésben, a szombati meccset egyetlen találat döntötte el: a korábban Debrecenben is futballozó Böőr Zoltán a második félidő legelején vette be Mester kapuját. Az eredmény a meccs további részében már nem változott, így a Dunaújváros 1-0-ra győzött.

– Két jól felkészített csapat találkozott. Az első félidőben a Dunaújvárosnál volt többet a labda, de csak rögzített szituációk után adódtak helyzetei. A szünet után rögtön gólt szereztek a hazaiak, majd jól tartották az eredményt. A Balmazújváros kijjebb jött, ettől jobb lett a meccs, de csak egy nagyobb lehetőségük volt a vendégeknek. A tizenhatosig jól játszottak, jól passzoltak, de a DPASE megtartotta az eredményt, sőt a végén még volt egy lehetőség is – mondta a Rangadó.hu szakértője, Romanek János, a Szolnoki MÁV FC korábbi vezetőedzője.

Edzői nyilatkozatok

Dobos Barna, DPASE: – Igazi rangadó volt. Jól zártak a védelmek, kevés helyzet alakult ki. A második félidő elején szép akcióból sikerült gólt szereznünk, amely három pontot jelentett. Örülök csapatom jó szereplésének.

Híres Gábor, Balmazújváros: – Az első félidőben a hazaiak jobban játszottak, de komolyabb gólhelyzetet nem tudtak kialakítani. A szünet után más, harcosabb oldalunkról mutatkoztunk be, sajnos ehhez kellett a dunaújvárosiak gólja is, amit hibáink sorozata előzött meg. A Dunaújváros megérdemelte a győzelmet, mert egyetlen megingásunkat kihasználták.

Olvasói sztorik