NB II

Két Debrecen egymás ellen

Különös látvány volt: a DVSC két fiókcsapata mérkőzött meg egymással a harmadosztály vasárnapi játéknapján.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap rendezték a DVSC-DEAC és a Létavértes meccsét a harmadosztály Keleti-csoportjában. A DVSC két fiókcsapatának találkozója azért nyújtott különösen furcsa látványt, mert mindkét együttes a Loki korábbi mezét viselte, ezért úgy nézett ki, mintha egy Debrecen–Debrecen mérkőzésről lenne szó…

A találkozón pályára lépett a súlyos sérülése után teljesen felépült Joel Damahou is, aki a tőle megszokott mentalitásban futballozott, rengeteget futott és nagyot küzdött. Egy félidőt töltött a pályán, és úgy tűnik, sérülésnek már nyoma sincs – írja a DVSC honlapja.

A győztes Létavértes csapatát a Loki egykori másod-, illetve az Újpest korábbi vezetőedzője, Zoran Szpisljak, a DVSC-DEAC együttesét pedig a Rangadó.hu szakértője, Gyarmati András irányítja. A vértesiek 4-2-re nyertek, s ezzel átvették a vezetést a tabellán, de csak egy ponttal vezetnek a Kazincbarcika előtt. Vasárnapi győzelmük azért volt különösen fontos, mert ők feljuthatnak az NB II-be, a papíron is a DVSC második csapatának számító DEAC viszont nem.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik