NB II

Az elején lőttek, a végén kaptak

Az NB II 19. fordulójában: Kozármisleny–Balmazújváros 1-1.
NB II, 19. forduló
Kozármisleny FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1-1 (1-0)
Kozármisleny, 150 néző. Játékvezető: Barna
Kozármisleny: Sólyom – Kiss M., Vattai, Petrók, Fenyvesi – Szabó B. (Varga B., 87.), Nagy E., Fitos, Oláh L., Nagy M. K. (Cziráki, 68.) – Tóth D. Edző: Eduardo Almeida
Balmazújváros: Szalma – Vachtler, Forgács, Papp F., Németh Á. – Nagy R. (Sárközi, 51.), Müller, Oláh G. (Szőllősi, 55.), Virágh – Demjén, Belényesi (Vólent, 63.). Edző: Híres Gábor
Gólszerzők: Oláh (2.) illetve Szőllősi (86.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Nehéz helyzetben várta a mérkőzést a Kozármisleny, hiszen kiesőhelyen telelt, és az idei két mérkőzéséből is mindössze egy pontot szerzett. Vasárnap a negyedik helyen álló Balmazújvárost fogadta, így a vendégek jóval esélyesebbnek mutatkoztak.

A meccset ennek ellenére a baranyaiak kezdték jobban, hiszen rögtön a második percben megszerezték a vezetést: egy pontos beívelésre a rutinos Oláh Lóránt érkezett, és a hálóba helyezte a labdát (1-0).

A gól után a mezőnyben zajlott a játék, több helyzete volt a Kozármislenynek, de gólt egyik csapat sem tudott elérni a pihenőig. A szünet után nem alakult ki folyamatos játék, bedobások, szabadrúgások tömkelege volt jellemző, enyhe mezőnyfölényt talán a vendégek alakítottak ki, de a kapuk egyik oldalon sem forogtak veszélyben.

A 81. percben újra veszélyeztetett a Kozármisleny: Fitos beadását Oláh fejelte a keresztlécre, a kipattanót a kapus szerezte meg. A 87. percben Forgács esett el a tizenhatos előterében, a megítélt szabadrúgást pedig Szőllősi Ferenc juttatta a kapuba (1-1).

A lefújás előtti még Vólent léphetett ki, de Sólyom kapus levadászta a labdát, így nem született újabb gól – tudósított az onlajnok.com.

Olvasói sztorik