NB II

Fehérváron kikapott a Kozármisleny

A harmadosztályú Videoton II négy perc alatt három gólt lőtt az NB II sereghajtójának.
Felkészülési mérkőzés
Videoton FC II – Kozármisleny FC 3-1 (0-1)
Székesfehérvár
Kozármisleny: Sólyom (Holczer, a szünetben) – Kiss M., Fellai, Petrók, Vattai – Kovács D., Kovács T., Nagy M. K., Nagy E. – Fitos, Oláh L. Edző: Eduardo Almeida
Gólszerzők: Hudák (69.), Molnár (71.), Géresi (73.), illetve Oláh L. (8.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tavaszt idéző, napsütéses időben kezdődött a Videoton második csapatának utolsó téli felkészülési mérkőzése szerdán délben, a Sóstói Stadion edzőpályáján. A meccset a helyszínen tekintette meg José Gomes a Vidi szakmai stábjával együtt.

A vendégek kezdték jobban a meccset, a nyolcadik percben Oláh Lóránt használta ki Pajovics kapus hibáját, aki rosszul találta el a labdát egy hazaadás után. A vendégek télen igazolt támadója pedig köszönte a lehetőséget, és tíz méterről, higgadtan lőtt a kapuba (0-1).

A folytatásban is aktívabbak maradtak a kozármislenyiek, ennek ellenére a 21. percben Leo veszélyeztetett távolról, a labda csak centikkel suhant el a bal felső sarok fölött. Két perccel később egy gyors kontratámadás végén Pajovicsnak kellett nagyot védenie. A harmincadik percben Havasi lőtt közelről a vendégek kapujába, de a partjelző lest jelzett, így maradt az 1-0 a Kozármisleny javára.

A második félidőben teljesen más felfogásban lépett pályára a hazai csapat, gyakorlatilag a Kozármisleny a saját térfeléről nem tudott kijönni. A mezőnyfölény a 69. percben érett góllá, ekkor Molnár remek beadását Elek Bence fejelte kapura, a labdába még beleért Hudák, így hivatalosan ő szerezte az egyenlítőgólt (1-1).

Két perccel később Hudák remek labdával ugratta ki Molnárt, aki szép gólt lőtt (2-1). Nem telt el újabb egy perc, amikor Alex iramodott meg a jobb szélen, majd középre adta a labdát, a kaputól 14 méterre a csereként pályára lépő Géresi félfordulatból lőtt nagyszerű gólt (3-1). Az utolsó percekben már egyik kapu előtt sem alakult ki veszélyes helyzet, és bár a 68. percig a Kozármisleny vezetett, végül magabiztosan győztek a fehérvári fiatalok az NB II sereghajtója ellen – tudósított a vidi.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik