NB II

Hatot hintett a sereghajtó

A házigazda Kozármisleny 6-0-ra nyert az NB III-as Nagyatád elleni edzőmeccsen.
Felkészülési mérkőzés
Kozármisleny FC – Nagyatád 6-0 (5-0)
Kozármisleny. Játékvezető: Éreth
Kozármisleny: Sólyom – Kiss M. (Fenyvesi), Fellai, Petrók, Vattai (Vituska) – Kovács T. (Szabó B.), Nagy E. (Oláh L.) – Varga B., Kovács D., Nagy K. (Toricska, Fitos) – Tóth D. Edző: Eduardo Almeida
Gólszerzők: Tóth D. (2), Nagy E., Nagy K., Kovács D., Vattai

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A felkészülése végéhez közeledve a harmadosztályú Nagyatád együttesét fogadta az NB II-ben sereghajtó Kozármisleny. A felázott talaj miatt műfüvön rendezték a meccset.

A mérkőzés első gólja a Nagy-testvérek nevéhez kötődik, amikor Krisztián remek passzából Erik lépett ki, és a kapus mellett a hálóba lőtt (1-0). A második gólban Nagy Krisztián jeleskedett, az ő góljával duplázta meg előnyét a baranyai együttes (2-0). A következő kozármislenyi találatban komoly érdemeket szerzett Nagy Erik, aki tisztán lépett ki, a kapusra vezette a labdát, de a büntetőterületen belül szabálytalankodtak vele szemben, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Tóth Dániel végezte el, és kíméletlenül a bal felső sarokba bombázott (3-0).

A negyedik hazai találatban talán a gólpassz volt a legnagyobb, ami Varga Bence nevéhez fűződik: a jobb szélről remekül centerezett, ahol érkezett Kovács Dániel, és a kapuba lőtt (4-0). Az ötödik gólt a 44. percben egy nagyszerű támadás végén Vattai szerezte, aki nagy erővel belsőzte a labdát a nagyatádi kapuba (5-0). A második játékrészben talán a nagy előny birtokában már nem volt olyan olajozott a játék, mint az első félidőben, talán kicsit le is ült a játék, de a hazai kapu így sem forgott veszélyben.

Már a végéhez közeledett a találkozó, amikor Eduardo Almeida az 5-0-s vezetés birtokában is űzte-hajtotta játékosait. Sőt bemondta a csapatnak, hogy 1-0-ra vezet az ellenfél, és gólt kell szerezni a hátralévő három percben. A fiúk rátettek még egy lapáttal, nem akartak veszíteni, így muszáj volt gólt szerezniük. Munkájuknak végül meg lett a gyümölcse, hiszen a 89. percben Tóth Dániel remekül fordult le védőjéről, majd a felpattanó labdát nagy erővel lőtte a vendégek hálójába (6-0) – tudósított a Kozármisleny FC honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik