NB II

Gyirmóti négyes a főpróbán

Felkészülési mérkőzés
Gyirmót FC – Dorogi FC 4-0 (2-0)
Gyirmót, 80 néző. Játékvezető: Egedy
Gyirmót: Somogyi Cs. – Balog Z., Graszl, Lázár P., Fejes J. – Sós M. (Erős G., 63.), Magasföldi (Madarász, 71.), Cseri, Papp – Beliczky (Illés Gy., 65.), Oross (Andorka, 60.). Edző: Sisa Tibor
Gólszerzők: Oross (4.), Magasföldi (29.), Andorka (67., 80.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Gyirmót a harmadosztályú Dorog csapatát fogadta felkészülési mérkőzésen.

A negyedik percben Cseri beadását Oross fejelte a hálóba öt méterről (1-0). A 13. percben Magasföldi szögletét Papp centikkel a jobb kapufa mellé fejelte. A huszadik percben Magasföldi beadása után Beliczky lőtt kapásból, de Grósz ujjheggyel a keresztléc fölé tornászta a labdát. A 29. percben Beliczky labdájával Oross kilépett, elhúzta a kapus mellett, majd beadását Magasföldi közelről a kapuba lőtte (2-0).

Az 53. percben Fekecs lőtt közelről a védők közül kitörve a keresztlécre. A 67. percben Magasföldi lépett ki középen, jó labdát adott Cserinek, akit a kapuból kirohanó Grósz megelőzött, de a dorogi kapusról Magasföldihez került a labda, aki jó ütemben az őrizetlenül érkező Andorka Pétert hozta játékba ő pedig tíz méterről, higgadtan a hálóba lőtt (3-0). A 78. percben Madarász adott jó labdát a félpályánál Cserinek, aki nagy lendülettel lövőhelyzetig játszotta az akciót, de Grósz bravúrral hárított. Két perccel később Illés Gyula átadását Andorka kapásból, hat méterről a kapuba lőtte (4-0). A 84. percben Erős Gábor emelt 24 méterről, de Grósz bravúrral, ujjheggyel a kapu fölé tornászta a labdát.

A mérkőzés elején bekezdett a Dorog, de a negyedik percben született hazai gól után már a Gyirmót irányította a mérkőzést. Az NB II-es csapatnak több nagy helyzete is volt, míg a vendég előtt csak alkalmanként adódtak lehetőségek, és azok sem jelentettek nagy veszélyt.

A nézők több szép egyéni megoldás mellett tetszetős csapatjátékot is láthattak a hazaiaktól. A Gyirmót győzelme megérdemelt, jól sikerült a főpróba a bajnokságra – tudósított a klub honlapja.

Olvasói sztorik