NB II

A Dunaszerdahely verte a Sopront

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
FK DAC 1904 Dunajská Streda (szlovák) – Soproni VSE-GYSEV 2-0 (2-0)
SVSE: Halasi – Fazakas, Baranyai, Sifter (Tóth M., 65.), Pados – Horváth A., Varga G. (Németh L., 60.), Deme, Heffler N. (Nyilasi, 70.) – Szabó Zs., Szabó L. (Fazekas 80.). Edző: Supka Attila

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szlovák sereghajtó Dunaszerdahely ellen játszott felkészülési mérkőzéélvonalban st az NB II-es Sopron, amely az első félidőben kétgólos hátrányba került, és mivel a szünet után nem volt gól, 2-0 lett a végeredmény.

– A játék képe alapján, egyenrangú ellenfelek mérkőzése volt, amiből egy egyéni hiba és egy bírói tévedés miatt kaptunk két gólt. Ismét kijött, hogy az agresszív, kemény játék ellen nehezen tudjuk felvenni a versenyt – értékelte a látottakat klubja honlapján Supka Attila, a Sopron szakmai igazgatója. – Ebben nagyon sokat kell még fejlődnünk, és abban is, hogy az adódó lehetőségeinket könyörtelenül ki kell használnunk, hisz nem biztos, hogy mindig lesz három-négy. Ma is volt két-három olyan lehetőségünk, amiből gólt lehetett volna rúgni, nem sikerült, így ez a mérkőzés is vereséggel zárult. Bízunk abban, hogy a rossz főpróbát, jó előadás követi jövő hétvégén.

Olvasói sztorik