NB II

Nyíregyházi hetes kiütés

Az NB II-ben listavezető Spartacus a Cigánd csapatát fogadta felkészülési mérkőzésen, péntek délután.
Felkészülési mérkőzés
Nyíregyháza Spartacus – Cigánd SE 7-0 (3-0)
Nyíregyháza, 150 néző. Játékvezető: Csáki
Nyíregyháza: Balogh J. (Hrabina, 80.) – Szokol, Rubus, Gengeliczki, Jánvári – Sándor I., Csordás, Ulviczki (Huszák, a szünetben), Kákonyi (Pákolicz, 68.) – Rezes (Reznek, 76.), Bajzát (Szilágyi, 73.). Edző: Lucsánszky Tamás
Gólszerzők: Bajzát (44., 62), Kákonyi (36.), Ulviczki (38.), Rezes (57.), Jánvári (70.), Reznek (89.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első negyedórában nem alakult ki komoly gólhelyzet, aztán a 17. Sándor István szabadrúgását Gengeliczki fejelte kapura, de Sánta bravúrral szögletre mentett. A 21. percben Varga rávezette a labdát Balogh Jánosra, de 15 méterről gyengén lőtt, így a labda a kapu mellé ment. A Cigánd fél órán keresztül teljesen egyenrangú ellenfele volt az NB II első éllovasának.

A 36. percben Rezes éles szögből adta be a labdát, ami elment Sánta mellett, az érkező Kákonyi pedig egy méterről az üres kapuba fejelt. Két perccel később Ulvicki Mihály négy méterről a kapuba gurította a labdát, Sánta mellett (2-0). A szünet előtt Bajzát Péter begyalogolt a cigándi tizenhatoson belülre, és tíz méterről kilőtte a hosszú sarkot (3-0).

Az 57. percben Sándor István ugratta ki Bajzátot, aki ezúttal is begyalogolt a tizenhatoson belülre, majd Rezes Lászlónak passzolt, aki három méterről elgurította Bákonyi kapus mellett a labdát (4-0). Két perccel ezután Huszák ugratta ki Kákonyit, aki az ötös sarkánál Bákonyiba rúgja a labdát. A 62. percben Szokol középre gurított, és a lendületből érkező Bajzát kilőtte a jobb sarkot 12 méterről (5-0). A hetvenedik percben Jánvári Gábor egy pattanás után, 14 méterről kilőtte a hosszú sarkot (6-0).

A 75. percben Rezes kapott remek labdát, tíz méterről, óriási helyzetben lőtt, de Bákonyi bravúrral védett. A 82. percben Szilágyi cselezgetett a cigándi tizenhatoson belül, majd Rezneknek passzolt, aki fölé lőtt. Egy perccel később Reznek ívelte be a labdát, amelyet Szilágyi jól vett át, de 14 méteres lövése lecsúszott a lábáról, és fölé ment. A 88. percben Pop szabadrúgására Tempfli jól érkezett, öt méterről fejelt, de Hrabina bravúrral fogta. A legvégén Tempfli nagyot hibázott, a labda Reznek Donát elé kerül, aki egy az egyben vihette Bákonyira, kicselezte a kapust, majd az üres kapuba gurított (7-0) – tudósított a Cigánd SE honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik