NB II

Csak Ferenczi volt eredményes

A Vasas 1-0-ra győzött a harmadosztályú Rákosmente KSK ellen.
Felkészülési mérkőzés
Vasas FC – Rákosmente KSK 1-0 (1-0)
Fáy utca
Vasas: Németh G. – Pál D., Görgényi, Tamás L., Piller – Szedlár, Gál, Kiss – Ádám M., Ferenczi, Remili. Cserék: Lékai, Szabó B. Edző: Szanyó Károly
Gólszerző: Ferenczi (44.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB III Közép-csoportjának negyedik helyén álló Rákosmente KSK csapatával játszott felkészülési mérkőzést szerda délután a Vasas. Meglehetősen kevés játékos állt Szanyó Károly rendelkezésére. Vida Máté és Berecz Zsombor az utánpótlás-válogatottnál szerepelt, míg többi hiányzó kisebb sérülés miatt nem tudott játszani.

A tizedik percben előbb Remili lövése pattant a kapu mellé fél méterrel, majd a szögletet Ferenczi István lőtte a keresztlécre. A 17. percben Remili szlalomozott az RKSK térfelének közepén, majd távolról lőtt, de a kapus üggyel-bajjal hárított. A 36. percben Remili beadását a hosszú saroknál érkező Ádám Martin két méterről, szorongatott helyzetben a kapu fölé fejelte. Négy perccel később Szedlár beadását Ádám Marton 12 méterről a kapufa mellé lőtte. A szünet előtt Remili cselezte be magát a tizenhatoson belülre, beadását Ferenczi becsúszva lőtte a hálóba (1-0).

Az 53. percben Szedlár szögletét Tamás László az ötös sarkáról fejelte kapu fölé egy méterrel. Az 58. percben Remili távoli szabadrúgása elcsavarodott a sorfal mellett, de a labda a kapufa mellett is elszállt fél méterrel. Öt perccel később az RKSK 17 méteres szabadrúgása egy méterrel szállt a kapu fölé. A 65. percben Németh Gábor bravúrral védett egy egy kétméteres lövést. A hetvenedik percben Szedlár szögletét a Vasas korábbi, az RKSK jelenlegi kapusa, Hermány Bence védte, majd az érkező Gál 13 méterről centikkel a keresztléc fölé fejelt.

A 71. percben Remili sarkazta vissza a labdát, a tiszta helyzetbe kerülő Gál 13 méterről, erősen a kapu közepébe célzott, de a kapus hárított. Több komoly helyzet és gól már nem volt, így az angyalföldiek ismét egygólos sikert arattak – írja a Vasas FC Facebook-oldala.

– Ez volt az idei felkészülésünk során a kilencedik edzőmérkőzés, amelyen sikerült megőrizni veretlenségünket. A probléma az, hogy ez az összes pozitívum, amit a mai mérkőzésről el tudok mondani. Hozzá kell tennem azonban, hogy alapembereink hiányoztak, viszont többet vártam volna azoktól a játékosoktól, akik igyekeznek a kezdőcsapatba bekerülni. Ahhoz, hogy a Ligakupa- és a bajnoki mérkőzéseken sikeresebbek legyünk, még rengeteg munkát kell elvégeznünk – mondta klubja Facebook-oldalán Szanyó Károly, a Vasas edzője.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik