NB II

A Dunaújváros is egy góllal nyert

A DPASE 1-0-ra győzött a Soroksár ellen a Diósdon rendezett találkozón.
Felkészülési mérkőzés
Dunaújváros PASE – Soroksár SC 1-0 (0-0)
Diósd
DPASE: Milinte – Csehi T., Farkas V., Beleuc, Villám – Lázár Zs., Ato, Urbin, Petneházi – Thiago, Godslove. Cserék: Bartus, Dániel Cs., Tóth T., Burucz, Jakab D., Sárközi, Kocsis G., Galambos, Szauter, Perovics, Sóron. Edző: Dobos Barna
Gólszerző: Galambos (48.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A másodosztály második helyén álló, és az élvonalba jutásra aspiráló Dunaújváros az NB III Közép-csoportjában éllovas Soroksár ellen játszott felkészülési mérkőzést Diósdon.

A ködös, esős időben az első félidő gól nélküli döntetlent hozott, ahol a DPASE volt a domináns, azonban a helyzeteket nem sikerült értékesítenie. A második felvonásban teljes sort cserélt, friss játékosokat küldött pályára Dobos Barna, így a gól nem is váratott sokáig magára. A 48. percben Tóth Tibor adott nagyszerű passzt Galambos Ádámnak, aki egy okos mozdulattal a kifutó kapus mellett eltolta a labdát, és a kapu közepébe lőtt.

A továbbiakban is uralták a játékot a dunaújvárosiak, helyzeteket dolgoztak ki – Jakab, Galambos és Sóron is megvillant –, de több gól nem esett – tudósít a DPASE honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik