NB II

Petrók visszatért Kozármislenybe

Régi-új játékossal erősített az NB II-ben sereghajtó baranyai csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Petrók Viktor 2011 tavaszán fél évig már szerepelt Kozármislenyben, akkor 13 bajnoki mérkőzésen egy gólt szerzett. Korábban a Kaposvár együttesével 137 NB I-es meccsen lépett pályára és hat gólig jutott, így rutinja rendkívül jól jön majd a védelem tengelyében. Ősszel az NB III-as Nagyatádban szerepelt, miután előző csapata, a Szeged búcsúzott a másodosztálytól.

Eduardo Almeida korábban jelezte, hogy belsővédőre mindenképpen szüksége van, hiszen ezen a poszton csak két bevethető játékosa volt, így pedig kockázatos lett volna nekivágni a tavaszi szezonnak. Petrók érkezésével egyrészt bővül a merítési lehetőség, másrészt sérülések, eltiltások esetére is adódik megoldás.

A vezetőség a háttérben rengeteg tárgyalást folytat, és bár nem egyszerű a feladat, de a középpályára is szeretne még igazolni (lehetőség szerint rutinos labdarúgót), illetve szükség volna még balhátvédre.

A bajnokság március 1-jén, hazai környezeteben, a Cegléd ellen folytatódik, de addig még két felkészülési meccs vár a Kozárkislenyre. Szerdán a remek formában lévő PMFC-vel, szombaton pedig a Nagyatáddal találkozik a másodosztály sereghajtója – áll a klub honlapján.

Olvasói sztorik