NB II

Hét gól a Vasas meccsén

Szombat délelőtt az NB III Közép-csoportjában utolsó előtti helyezett Maglód ellen játszott edzőmeccset a másodosztályú angyalföldi csapat.
Felkészülési mérkőzés
Vasas FC – Maglódi TC 4-3 (2-1)
Fáy utca
Vasas: Orbán S. – Pál D., Görgényi, Nánási, Engel – Vida, Gál (Nagy T., 68.), Berecz – Szedlár, Ferenczi, Remili (Cseke, 58.). Edző: Szanyó Károly
A Vasas gólszerzői: Ferenczi (3., 45.), Görgényi (73.), Cseke (81.)
A Vasas kiállítottja: Berecz (69.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A harmadik percben Berecz 25 méteres szabadrúgását még védte a maglódi kapus, de az érkező Ferenczi István érkezett három méterről a kapu közepébe lőtt (1-0). A nyolcadik percben Remili 16 méterről, ütemtelenül lőtt, de a kapus lábbal védett. Ezután Szedlár húsz méterről, középről eleresztett lövése egy méterrel a kapu fölött szállt el.

A 11. percben Szedlár egy kipattanó labdát közelről a kapus kezébe lőtt. A 18. percben Szedlár beadását Ferenczi fejjel fél méterről a kapufa mellé csúsztatta. A huszadik percben Remili 25 méterről elvégzett szabadrúgása az oldalhálóban kötött ki. Három perc elteltével Remili tört be a tizenhatoson belülre, beadását Vida kapura perdítette, a labda átjutott a kapuson, ám egy védő tisztázott a gólvonalról. A harmincadik percben Nánási távoli lövése egy méterrel szállt a keresztléc fölé.

A 33. percben Szedlár passza után Berecz 19 méterről lőtt, de nem találta el jól a labdát, ami így a kapu fölé-mellé szállt két méterrel. A 41. percben a tizenhatos előterében egy lepattanó labdát a maglódiak egy játékosa a kapuba lőtt (1-1). A szünet előtt egy beívelés átszállt a vendégkapus feje fölött, Ferenczi pedig egy méterről a hálóba passzolt (2-1).

A folytatásban egy maglódi szögletet a jobb felső sarokba fújt a szél, érintés nélkül (2-2). Az 56. perc tíz emberre fogyatkozott a vendégcsapat, mert a tizenhatos előterében buktatták Bereczet, a bíró pedig kiállította a szabálytalankodó maglódi védőt. A 65. percben egy beadást Vida a tizenegyes pontnál mellre vett, majd háttal a kapunak ollózott, de a labda a kapufa mellett hagyta el a játékteret. A 69. percben a játékvezető kiállította Berecz Zsombort, mert műesés miatt megkapta a második sárga lapját.

A 73. percben Cseke szöglete átszállt a védők feje fölött, és a hosszú saroknál érkező Görgényi a hálóba lőtt (3-2). Három perc elteltével Cseke szögletét Ferenczi fejelte kapura, ám a hálóba tartó labda egy védő hátáról az oldalvonalon túlra pattant. Kisvártatva szinte megismétlődött a helyzet, amikor Ferenczi fejese után szintén egy védő teste akadályozta meg a gólt. A 81. percben a középen belőtt labdát Ferenczi megperdített, így Cseke elé került, aki 13 méterről a hálóba lőtt (4-2). Két perccel később egy 23 méterről elvégzett maglódi szabadrúgás után a hálóba vágódott a labda (4-3) – tudósított az angyalföldi klub Facebook-oldala.

Olvasói sztorik