NB II

Fél órát hajtott a Siófok

A másodosztályú együttes 4-0-ra győzte le a Nagyatádot.
Felkészülési mérkőzés
FGSZ Siófok – Nagyatádi FC 4-0 (4-0)
Siófok
Siófok: Tajti – Kiss Zs.,Tímár,Papp Sz.,Novák – Nagy D., Futó, Vass, Ivancsics – Pál A., Waltner. Edző: Horváth Károly
Gólszerzők: Pál A. (17., 29.), Waltner (19.), Ivancsics (34.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat délután a harmadosztályú Nagyatád együttesével játszott felkészülési mérkőzést az NB II tavaszi rajtjára készülő Siófok.

Rögtön a harmadik percben veszélyeztettek a hazaiak: Pál András vállalkozott lövésre, de labdája centikkel fölé szállt. Két perccel később Waltner is próbálkozott, de kísérletét hárította a kapus. A 14. percben a vendégek is megmutatták magukat, de Nagy Krisztián lövése egy kicsivel célt tévesztett. Az első negyedóra végén aztán jött is az első gól: Nagy Dániel beadása a kapusról Pál András elé került, aki öt méterről nem hibázott (1-0) – tudósít az onlajnok.com.

Két perccel az első gól után jött a következő siófoki találat: Waltner Róbert csapott le egy gyengén hazaadott labdára, és magabiztosan értékesítette a helyzetet (2-0). A 23. percben Pál András közel járt az újabb találathoz, de keresztléc kisegítette a vendégeket. Öt perccel később viszont már nem volt kegyelem: Pál András érkezett Nagy Dániel beadására, és a kapuba fejelte a labdát (3-0).

A siófoki fölény rengeteg helyzetben mutatkozott meg: a 33. percben Ivancsics nem tudott túljárni a vendégkapus eszén, azonban egy perccel később már igen, találatával pedig már négyre nőtt a siófoki előny (4-0). A 39. percben újfent Pál András és a nagyatádi kapus, Gyenes nézett farkasszemet, de a hálóőr ezúttal is védeni tudott.

Tizenhárom percet kellett várni az első komolyabb lehetőségre a második félidőben: egy beadást csúsztattak kapura a vendégek, de Tajti résen volt és védett. Lényegesen visszavett a tempóból a Siófok, amely már inkább a labda tartására koncentrált. A 71. percben is a Nagyatád előtt adódott lehetőség: Vukan Nikolics lövését védte Tajti.

A második negyvenöt perc jóval visszafogottabb játékot hozott, de így is magabiztosan tartotta meg négygólos előnyét a Siófok.

Olvasói sztorik